Τα smartphones έχουν πλέον απίστευτες δυνατότητες στις μέρες μας, όντας ικανά να προβούν στο browsing του web, να τρέξουν πλήθος εφαρμογών να προβούν στην αναπαραγωγή multimedia αρχείων και να λάβουν εξαιρετικές φωτογραφίες και videos. Είναι θεμελιωδώς όμως κινητά τηλέφωνα, ωστόσο η Samsung Νοτίου Αφρικής προσπάθησε πρόσφατα να αποδείξει το αντίθετο.

Η Samsung προσπάθησε ανεπιτυχώς να αποδείξει σε δικαστήριο της Νοτίου Αφρικής ότι το Galaxy S7 είναι μια συσκευή σαν ένα laptop ή ένα PC, αντί για ένα smartphone. Η διαμάχη όσον αφορά τον ορισμό της συσκευής, έλαβε χώρα επειδή η Samsung ζητούσε επιστροφές δασμών από την South African Revenue Service (Sars), κάτι σαν τη δική μας εφορία. Η Νότια Αφρική εντάσσει τα smartphones στα πολυτελή αγαθά και ως εκ τούτου υφίστανται αυξημένους δασμούς.

H Sars ισχυρίστηκε ότι το Galaxy S7 είναι τηλέφωνο για πλήθος λόγους. Μπορεί να μεταφερθεί στα χέρια, έχει ακουστικό και μικρόφωνο, έχει SIM slot για να συνδεθεί σε δίκτυα κινητής για κλήσεις και τη δυνατότητα να πραγματοποιήσει, να λάβει και να τερματίσει κλήσεις. Ο Δικαστής, απέρριψε τις αιτιάσεις της Samsung και χαρακτήρισε το Galaxy S7 ως τηλέφωνο, με τον πρωταρχικό του σκοπό να είναι η σύνδεση σε δίκτυα και οι κλήσεις.

Η ιστοσελίδα Sammobile σημείωσε επίσης ότι το Galaxy S7 δεν υποστηρίζει τη λειτουργία Dex, που προσφέρει μια εμπειρία στα πρότυπα του PC και θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί σαν πάτημα από τη Samsung στο δικαστήριο.

Οριστικό τέλος στο Samsung Cloud

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.