Η Samsung κυκλοφόρησε μια νέα κάρτα microSD που είναι βελτιστοποιημένη για συνεχή εγγραφή. Σύμφωνα με την εταιρεία, η Samsung PRO Endurance μπορεί να καταγράφει συνεχώς έως και 16 χρόνια ή 140.160 ώρες, δηλαδή έως και 33 φορές περισσότερο από τις ανταγωνιστικές κάρτες με παρόμοιες ταχύτητες μεταφοράς.

Η ιδέα πίσω από αυτήν την κάρτα microSD είναι ότι μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε κάμερες ασφαλείας, σύστημα παρακολούθησης, και τα λοιπά, για αρκετά χρόνια. Φυσικά, θα πρέπει να γίνεται διαγραφεί του περιεχομένου, όταν αυτό απαιτείται, αλλά η ίδια η κάρτα μπορεί να δουλεύει ασταμάτητα για πάνω από μία δεκαετία.

Πολλές από τις καλύτερες κάμερες ασφαλείας για NAS και μερικές από τις καλύτερες κάμερες σε κουδούνια πόρτας υποστηρίζουν κάρτες microSD. Μια κάρτα όπως η Samsung PRO Endurance θα πρέπει να μπορεί να λειτουργεί σε αυτούς τους τύπους συσκευών για αρκετά χρόνια, χωρίς πρόβλημα.

Η Pro Endurance έχει ταχύτητες ανάγνωσης και εγγραφής έως και 100MB/s και 40 MB/s, αντίστοιχα. Έχει βαθμολογία Class 10 και έχει βαθμολογία βίντεο έως και UHS Speed ​​Class 3. Διαθέτει επίσης προστασία από νερό, μαγνήτες, ακτίνες Χ, ακραίες θερμοκρασίες, πτώσεις, και φθορά.

Αυτή τη στιγμή, τη βρίσκεις μόνο στο Amazon Αμερικής, με τις τιμές να ξεκινούν από τα 13.89 δολάρια για την έκδοση 32GB.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.