Η Apple ανακοίνωσε τις προσθήκες τεχνητής νοημοσύνης. με το Apple Intelligence, στο iOS 18 και η Samsung δεν έχασε την ευκαιρία να αρχίσει το δούλεμα. Η Samsung δεν ενθουσιάστηκε καθόλου από τα νέα χαρακτηριστικά και το έδειξε στα social media.

Η αλήθεια είναι πως στον τομέα της τεχνητής νοημοσύνης στα smartphones, το Android είναι πρωτοπόρο. Ακόμα και πιο οικονομικές συσκευές, έχουν χαρακτηριστικά τεχνητής νοημοσύνης, παρόμοια με αυτά που η Apple δίνει στα iPhone 15 Pro, την στιγμή που αφήνει εκτός τα απλά iPhone 15.

Η Apple ονόμασε τα χαρακτηριστικά τεχνητής νοημοσύνης “Apple Intelligence” σε μια προσπάθεια να τα κάνει να φανούν νέα τεχνολογία αποκλειστικά της Apple. Μάλιστα έχει και το αρκτικόλεξο ΑΙ. Η Apple γενικότερα δεν θέλει να χρησιμοποιεί όρους που θα την φέρουν σε άμεση σύγκριση με τον ανταγωνισμό. Για παράδειγμα, οι OLED οθόνες, ονομάζονται Super Retina XDR.

Η Samsung, με το που ανακοινώθηκε η ονομασία Apple Intelligence, έσπευσε να σχολιάσει πως το να βάλεις το Apple στο όνομα, δεν το κάνει νέο και πρωτοποριακό. Και καλωσόρισε την Apple στην AI.

Την ίδια στιγμή η Apple ανακοίνωσε την παραμετροποίηση των εικονιδίων και την δυνατότητα αναδιάταξής τους στην κεντρική οθόνη. Φυσικά η Samsung άρπαξε την ευκαιρία να κράξει την Apple, καθώς αυτό είναι κάτι που το Android το κάνει από το 2010, μαζί με πολλά άλλα.

Φυσικά η Samsung δεν έχασε ευκαιρία να σχολιάσει και την δυνατότητα κατηγοριοποίησης των φωτογραφιών στην Gallery. Η Samsung προτείνει να δημιουργεί ένα άλμπουμ με το όνομα “Φωτογραφίες που ρώτησα του χρήστες Galaxy «Μπορείς να μου την στείλεις;».

Η Cosmote μόλις ανακοίνωσε το νέο δίκτυό της, Cosmote 5G+ (Cosmote 5G SA)

Ένα αναπάντεχο χτύπημα στην Apple είχαμε και από την Nothing, που ανέβασε όλες τις παραμετροποιήσεις που προσφέρει  σε σχήμα εικονιδίων, χρώματα, ενώ το Material Theming, αναλύει αυτόματα τα χρώματα του φόντου μας και προτείνει μια επιλογή χρωματικών τόνων για τα εικονίδιά μας.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.