Η Samsung την επόμενη χρονιά θα παρουσιάσει ένα smartphone με αναδιπλούμενη οθόνη. Αν και αυτό λύνει το πρόβλημα του bezel μεταξύ της οθόνης σε μια dual screen συσκευή, φέρει ωστόσο τα δικά του προβλήματα, συμπεριλαμβανομένης της ανάγκης για μεγάλη ακτίνα αναδίπλωσης, που σε γενικές γραμμές σημαίνει συσκευή με μεγαλύτερο πάχος.

Πριν από μερικές ημέρες το LetsGoDigital ανακάλυψε μια καινούργια πατέντα που είχε κατοχυρώσει η Samsung, που δείχνει μια συσκευή παρόμοια με το design του Surface Phone, κάνοντας χρήση δυο οθονών που θα χωρίζονται μεταξύ τους με ένα πολύ μικρό bezel. Στη περίπτωση της Samsung, θα ελαχιστοποιηθεί όσο γίνεται το κεντρικό bezel, ενώ θα χρησιμοποιήσει μαγνήτη για να διατηρήσει τις δυο άκρες πολύ κοντά για τον ίδιο λόγο.

Η συσκευή, θα μπορεί να αναδιπλωθεί σε πολλούς διαφορετικούς τρόπους, με την μια πλευρά να χρησιμοποιείται ως πληκτρολόγιο και στην οποία θα βρίσκεται και η κάμερα και το flash. Με το αναδιπλούμενο smartphone που γνωρίσαμε πριν από μερικές ημέρες της Samsung να έχει τιμή που θα ξεπερνά τα 2.000 δολάρια, αυτό που βλέπουμε στη πατέντα θα είναι πιο οικονομικό, χάρη στην δοκιμασμένη τεχνολογία που χρησιμοποιεί.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.