Μετά την παρουσίαση του infographic για την εξέλιξη της σειράς Galaxy (Z) Fold, η Samsung κυκλοφόρησε ένα παρόμοιο infographic για την εξέλιξη των ασύρματων ακουστικών της, συνεχίζοντας τη σειρά “Galaxy History”.

Όλα ξεκίνησαν με τα Galaxy Buds το 2019. Τα Galaxy Buds+ εμφανίστηκαν το 2020 με παρόμοιο σχεδιασμό και διπλάσια διάρκεια μπαταρίας. Το 2021, η Samsung παρουσίασε τα πρώτα Pro ακουστικά, καθώς και τα Galaxy Buds 2, που έμοιαζαν περισσότερο με τα Buds Pro παρά με τα αρχικά Buds.

Samsung Galaxy Buds 3 Evolution

Το 2022 ήρθαν τα Galaxy Buds 2 Pro, και πλέον περιμένουμε τα Galaxy Buds 3 series που θα αποκαλυφθούν στο Unpacked event της Samsung στις 10 Ιουλίου. Σύμφωνα με πρόσφατες διαρροές, τα Buds 3 θα υιοθετήσουν έναν νέο σχεδιασμό με “stem” όπως τα AirPods της Apple.

Η Samsung τονίζει πως η σειρά Galaxy Buds ξεχωρίζει από τα υπόλοιπα ασύρματα ακουστικά της αγοράς λόγω της ενισχυμένης ποιότητας ήχου, της άνετης εφαρμογής και της εξυπνότερης ηχητικής εμπειρίας μέσω του Galaxy AI.

Για την επόμενη γενιά, τα Buds 3, η Samsung υπόσχεται να αλλάξει την εμπειρία ακρόασης προσφέροντας ακουστικά με άνετη εφαρμογή που παράγουν ποιοτικό ήχο και επεκτείνουν τη συνδεσιμότητα. Τα νέα Galaxy Buds θα συνεχίσουν να λειτουργούν ως “φιλικό μέσο”, επιτρέποντας στους χρήστες να μπαίνουν σε έναν νέο κόσμο ήχου κάθε φορά που τα φορούν.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.