Το Samsung Galaxy Watch, είναι το νέο smartwatch της Samsung που παρουσιάστηκε επίσημα μόλις πριν από λίγα λεπτά. Είναι αυτό που ίσως θα περιμένατε ως Samsung Gear S4 ή Samsung Gear Sport 2. Έτσι, αντί να επιλέξει τις συγκεκριμένες εμπορικές ονομασίες, η Samsung του έδωσε απλά την ονομασία Galaxy Watch.

Πρόκειται για ένα smartwatch το οποίο περιλαμβάνει δυνατότητα σύνδεσης σε δίκτυα LTE, ενώ παράλληλα υπάρχει και η δυνατότητα ασύρματης φόρτισής του. Διαθέτει, υψηλής ανάλυσης οθόνη αφής AMOLED, με Gorilla DX+ glass, ενώ μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε και ενώ βρίσκεστε στη θάλασσα, καθώς παρουσιάζει αντοχή στο νερό.

Βελτιωμένη σημαντικά εμφανίζεται και η διάρκεια μπαταρίας του smartwatch, με την Samsung να υποστηρίζει ότι μπορεί να αντέξει αρκετές ημέρες με μόνο μια φόρτιση. Ωστόσο, η μεγαλύτερη έμφαση κατά τη διάρκεια του event παρουσίασης, εστίασε στα χαρακτηριστικά παρακολούθησης της σωματικής σας υγείας. Η βασική ιδέα είναι, πως όταν εντοπίζει ότι οι καρδιακοί παλμοί να είναι ανεβασμένοι, σας προειδοποιεί για να χαλαρώσετε. Παρακολουθεί τον ύπνο σας και προσπαθεί να αξιολογήσει την ποιότητά του.

Μοιάζει αρκετά θα λέγαμε με το Gear S2 Classic, αλλά διαθέτει πολύ πιο μικρά bezels.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.