Η Samsung είναι η αλήθεια ότι έχει πλήθος σειρών smartphone συσκευών σε διαφορετικά price ranges. Υπάρχει η σειρά Galaxy S και Galaxy Note, η μεσαίου κόστους A series και οι οικονομικές σειρές J και C, όπως και την On. Η Samsung θα το αλλάξει αυτό με την παρουσίαση της σειράς Galaxy M, η οποία θα αποτελεί μια σειρά που θα ενοποιεί όλα τα οικονομικά μοντέλα.

Τα νέα Samsung Galaxy M smartphones, θα είναι οι πρώτες συσκευές που θα διαθέτουν εγκοπή. Λίγο μετά την ανακοίνωση της Samsung το 2018 για τους νέους τύπους οθονών Infinity με εγκοπή, οι πηγές επισημαίνουν ότι η σειρά Galaxy M θα εξοπλιστεί με τον Infinity V τύπο οθόνης, που θα περιλαμβάνει εγκοπή σε μέγεθος σταγόνας. Πλέον η ίδια η Samsung μας παρουσιάζει επίσημα το design της συγκεκριμένης σειράς.

Οι επίσημες εικόνες που δημοσιεύονται, δείχνουν μια συσκευή που έχει ιδιαίτερα μικρά bezels και εγκοπή σε μέγεθος σταγόνας. Η συσκευή θα παρουσιαστεί επίσημα στις 28 Ιανουαρίου.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.