Μόλις πριν από λίγες ημέρες ένα report από τη Ν. Κορέα, ισχυριζόταν ότι η Samsung θα ξεκινούσε από την αρχή τη δημιουργία high-end custom CPUs από το 2027. Ωστόσο, η εταιρεία αρνείται τους ισχυρισμούς τονίζοντας χαρακτηριστικά:

Ένα πρόσφατο media report ανέφερε ότι η Samsung έχει ξεκινήσει ένα εσωτερικό team που είναι αφοσιωμένο στην ανάπτυξη CPU πυρήνων. Κάτι τέτοιο δεν ισχύει. Αντίθετα, είχαμε εδώ και πολλά χρόνια πολλαπλές ομάδες ανάπτυξης CPU, την ίδια στιγμή που εργαζόμαστε να φέρουμε στην ομάδα μας ταλέντα από όλο τον κόσμο.

Εν ολίγοις η Samsung θα συνεχίσει να εργάζεται με την ARM για τα stock CPU cores στα επερχόμενα smartphones, καθώς η βρετανική εταιρεία απαγόρευσε πρόσφατα τους κατασκευαστές να κάνουν αλλαγές στα core designs. Ο περιορισμός ισχύει για όλους τους επεξεργαστές που χρησιμοποιούνται από την Samsung για τα Galaxy smartphones, τους Exynos, τους Snapdragon ή τους Dimensity της Mediatek.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.