Η Samsung, χθες, σε μια προσπάθεια να γιορτάσει την παγκόσμια διαθεσιμότητα του Galaxy Note 9, δημοσίευσε ένα infographic, το οποίο αναφέρεται εν συντομία στην ιστορία των Galaxy Note συσκευών, συμπεριλαμβανομένου και του Galaxy Note Edge. Ωστόσο το Galaxy Note 7 λείπει από αυτή τη λίστα. Κάτι τέτοιο αποτελεί μια ακόμη ένδειξη, του ότι η Samsung κινείται προς τα εμπρός, θέλοντας να ξεχάσει το τραυματικό παρελθόν και προσποιούμενη ότι το Galaxy Note 7 απλά δεν υπήρξε ποτέ.

Όπως πολύ καλά θα θυμάστε τι είχε γίνει πριν από δυο περίπου χρόνια, ήταν ότι το Galaxy Note 7 έκανε το επίσημο ντεμπούτο του και η αλήθεια είναι ότι είχε δημιουργηθεί αρκετό hype για την επίσημη έλευση της συσκευής. Ωστόσο, λίγο μετά την έλευση της συσκευής στα χέρια των χρηστών, αυτή παρουσίασε προβλήματα, όπως ότι οι μπαταρίες έκαναν τη συσκευή να εκραγεί. Η Samsung απάντησε, ότι επρόκειτο για μεμωνωμένα περιστατικά και ότι θα διαχειριστεί την κατάσταση ανάλογα με την κάθε περίσταση. Γρήγορα διαπίστωσε ότι το πρόβλημα ήταν εκτός ελέγχου και προέβη σε πλήρη ανάκληση του Note 7.

Το Note 7 αποτελούσε μια πολύ καλή συσκευή, εκπληκτική θα λέγαμε, η οποία όμως είχε προβλήματα με την μπαταρία. Στη συνέχεια η Samsung διέθεσε το Note Fan Edition, που ήταν ένα rebranded Note 7 χωρίς τα προβλήματα μπαταρίας. Γιατί ούτε και αυτό δεν βρίσκεται στο infographic;

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.