Την περασμένη εβδομάδα, η Samsung ανακοίνωσε την σειρά Galaxy S22. Όμως εκτός από τις εκδόσεις που ήδη είδαμε, η εταιρία ετοιμάζει μια νέα συνεργασία, αποκλειστικά για το δικό της online κατάστημα. Έτσι θα δούμε μια ειδική έκδοση για το Samsung Galaxy S22 Ultra.

Σύμφωνα με μια αξιόπιστη πηγή, η Samsung εργάζεται πάνω σε δυο limited εκδόσεις του Galaxy S22 Ultra, σε συνεργασία με την Mercedes και Mark & Lona. Η πρώτη είναι η γνωστή αυτοκινητοβιομηχανία και η δεύτερη είναι ένα premium brand μόδας και αξεσουάρ για παίχτες golf. Η έκδοση Mark & Lona θα έρθει με το σήμα μιας μπάλας golf, ένα τσαντάκι, λουράκι και μια πολύχρωμη θήκη. Όλα μαζί θα έρθουν σε ένα πολυτελές άριστα τοποθετημένα, σε ένα μεγάλο κίτρινο κουτί.

Η έκδοση Samsung Galaxy S22 Ultra Mercedes θα έρθει σε ένα βιολετί κουτί, σαν βιομηχανική βαλίτσα. Θα έρθει μαζί με θήκη για κινητό, θήκη για κάρτες, μπρελόκ για κλειδιά, λουράκι τσάντας και ένα βαρίδι για χαρτιά, όλα premium. Εκτός από το μπρελόκ, που είναι ασημί, όλα τα άλλα αξεσουάρ, είναι σε χρώμα βιολετί. Φυσικά, όλα έχουν το λογότυπο της Mercedes πάνω τους.

Μπορεί όλα αυτά να ακούγονται ωραία, όμως μέχρι στιγμής δεν έχουμε πληροφορίες για την ημερομηνία κυκλοφορίας τους, αλλά ούτε και για τις τιμές τους. Το μόνο σίγουρο είναι πως δεν θα έρθουν σε οικονομική τιμή!

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.