Οι φήμες ότι η Samsung δοκιμάζει το Android Go σε ένα low-end τηλέφωνο μπορεί να αποδειχθούν αληθινές τελικά. Έχουμε ήδη ακούσει για μια συσκευή που προετοιμάζεται για την ινδική αγορά, αλλά τώρα, σύμφωνα με νέες πληροφορίες η εταιρεία σκοπεύει να κυκλοφορήσει παρόμοιες συσκευές και σε άλλες αγορές.

Η συσκευή με αριθμό μοντέλου SM-J260G, πιστεύεται ότι θα είναι λοιπόν μία από τις πρώτες συσκευές Android Go της Samsung, η οποία έχει ήδη επιβεβαιωθεί μέσω ενός benchmark. Η συσκευή θα κυκλοφορήσει σε Καμπότζη, Ταϊλάνδη, Σιγκαπούρη, Μαλαισία και το Βιετνάμ.

Το SM-J260F από την άλλη, θα είναι μια συσκευή που θα κυκλοφορήσει στο Ηνωμένο Βασίλειο, το Ουζμπεκιστάν, τις χώρες του Καυκάσου, τη Γερμανία, την Ιταλία, την Ουκρανία, τη Ρωσία, το Καζακστάν, τη Γαλλία και την Πολωνία, ενώ το SM-J260M θα φτάσει στην Αργεντινή, τη Βολιβία, τη Χιλή, την Κολομβία και σε Τομπάγκο, Περού, Παναδίας και Παραγουάη.

Με μια κυκλοφορία σε τόσο μεγάλη κλίμακα, η εταιρεία προφανώς ψάχνει να δει πώς αντιδρούν οι διάφορες αγορές σε ένα Android Go τηλέφωνο κατασκευασμένο από την Samsung. Μόνο ο χρόνος θα δείξει πόσο καλά θα υιοθετήσει η αγορά τη συσκευή και αν αξίζει να επενδύσουμε γενικότερα σε συσκευές με Android Go στο προσεχές μέλλον.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.