Με το λανσάρισμα των νέων Galaxy S, η Samsung ανακοινώνει και μία ενδιάμεση ενημέρωση για το One UI, συνήθως. Σύμφωνα με τη συγκεκριμένη τακτική, μαζί με τα Samsung Galaxy S23, η εταιρεία θα ανακοινώσει το One UI 5.1.

Δεν υπάρχει επίσημη δήλωση για την ανακοίνωση του update, αλλά πρόσφατα η εταιρεία κυκλοφόρησε μία ενημέρωση λογισμικού για τα Galaxy Watch 5 στην οποία γίνεται αναφορά στο όνομα της νέας έκδοσης της mobile ROM.

Επιπλέον, την αναφορά του One UI 5.1 ακολουθούν οι συσκευές που θα πάρουν την ενημέρωση, για την ακρίβεια υπάρχει η φράση “flagship models released after Galaxy S20 and Galaxy Z Flip”.

Θεωρητικά λοιπόν, η Samsung θα αναβαθμίσει στη νέα έκδοση της ROM τα Galaxy S21 series και Galaxy S22 series, καθώς και τα foldable smartphones Z Fold 2, Z Fold 3, Z Fold 4, Z Flip 5G, Z Flip 3, και Z Flip 4.

Επίσης, αναμένεται το One UI 5.1 να το πάρουν μερικά από τα κορυφαία μοντέλα της σειράς Galaxy A, όπως τα A5x και A7x. Ωστόσο, λεπτομέρειες θα μάθουμε είτε τις επόμενες ημέρες, είτε στην παρουσίαση των Samsung Galaxy S23.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.