Φαίνεται ότι η Samsung εργάζεται πράγματι πάνω σε ένα foldable tablet που θα διαφέρει από τη σειρά των αναδιπλούμενων smartphones Galaxy Z Fold. Σε συνέντευξή του στην εφημερίδα The Independent, στις 28 Ιουλίου, ο επικεφαλής κινητής τηλεφωνίας της Samsung, T.M. Roh, επιβεβαίωσε ότι η εταιρεία αναπτύσσει foldable tablet και laptop.

“Οι άνθρωποι ανοίγουν ένα βιβλίο για να διαβάσουν και ανοίγουν ένα σημειωματάριο για να γράψουν κάτι.”, λέει ο T.M. Roh. “Όταν δεν χρησιμοποιούνται, ή όταν οι (άνθρωποι) βρίσκονται εν κινήσει, μπορούν να διπλωθούν, γεγονός που τα καθιστά πιο συμπαγή και φορητά”, συμπληρώνει. Ενώ τονίζει ότι αυτό βοηθά στην προστασία σημαντικών πληροφοριών.

Όλα αυτά ο T.M. Roh τα ανέφερε καθώς σχολίαζε την πιθανότητα η Samsung να αναπτύσσει ένα foldable tablet και δήλωσε ότι όλα αυτά είναι “απλά ένα φυσικό μέρος της ανθρώπινης συμπεριφοράς”. Μάλιστα, στη συνέχεια επιβεβαίωσε ότι η εταιρεία αναπτύσσει μια τέτοια συσκευή. Συγκεκριμένα είπε ότι η τεχνολογία που είδαμε στα smartphone, θα εφαρμοστεί σε tablet και laptop.

Για το σκοπό αυτό η Samsung επενδύει πολλούς πόρους σε έρευνα και ανάπτυξη, ενώ ετοιμάζει τη βασική τεχνολογία για το αναδιπλούμενο tablet και τα αντίστοιχα laptop. Επιπλέον, σύμφωνα με τον T.M. Roh θα λανσάρει αυτές τις συσκευές όταν θα είναι έτοιμες να προσφέρουν ουσιαστική καινοτομία στους καταναλωτές. Για την εταιρεία ένα foldable tablet πρέπει να είναι λεπτό και ελαφρύ, ώστε να είναι εξαιρετικά φορητό. Παράλληλα, πρέπει να είναι ανθεκτικό, για να χρησιμοποιείται χωρίς φόβο.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.