Η Samsung προσέφερε μια theme engine (όπως και ένας store) ενσωματωμένο στο proprietary Android overlay της από την εποχή του Samsung Galaxy S6 και ενθάρρυνε πάντα τους developers να δημιουργήσουν και να μοιραστούν το δικό τους custom Galaxy interface.

Ο κατασκευαστής κάνει πλέον ένα βήμα προς τα εμπρός και προσφέρει ένα νέο app που σου επιτρέπει να δημιουργήσεις εσύ, το custom θέμα σου για την αγαπημένη σου S συσκευή. Η ονομασία του Theme Park, με την εφαρμογή να μπορεί να βρεθεί στο Galaxy Store. Στην αρχή θα σου ζητήσει αν θέλεις να χρησιμοποιήσεις μια εικόνα ή ένα βίντεο από τη συσκευή σου και έπειτα θα σου επιτρέψει να παραμετροποιήσεις εικονίδια, labels, trays κατά τη βούλησή σου με ένα πλήθος χρωμάτων, συμπεριλαμβανομένων αυτών στο notification shade.

Υπάρχουν και dark mode themes για να παίξεις μαζί τους, επομένως το μόνο που μένει να κάνεις είναι να μεταβείς στο Galaxy Store αν θέλεις να φέρεις το Note 10 σου ή κάποιο άλλο Samsung smartphone πραγματικά στα μέτρα σου με το νέο Theme Park app.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.