Η Samsung θυμάται ένα από τα πιο εμβληματικά flip feature phone που κυκλοφόρησε ποτέ και γιορτάζει τα 20 χρόνια από την κυκλοφορία του με το λανσάρισμα του Galaxy Z Flip 5 Retro edition.

Samsung Galaxy Z Flip 5 Retro Edition

Αυτή η ειδική έκδοση έχει χρώματα εμπνευσμένα (τα χαρακτηριστικά indigo blue και silver) από το Samsung SGH-E700, το οποίο κυκλοφόρησε το 2003. Τα χρώματα αυτά είχαμε συνηθίσει να τα βλέπουμε ακόμα και σύγχρονα smartphones της εταιρείας, ωστόσο, σταδιακά άλλαξε χρωματική παλέτα.

Εκτός από τα χρώματα, η Samsung έχει δημιούργησε διάφορα “νέα” pixel γραφικά στοιχεία τόσο για την εξωτερική οθόνη του Galaxy Z Flip 5 Retro, όσο και για το UI όλης της συσκευής.

Samsung Galaxy Z Flip 5 Retro Edition

Σε επίπεδο specs δεν έχει γίνει καμία αλλαγή. Ωστόσο, στο κουτί υπάρχουν διάφανη θήκη, διάφορες κάρτες με retro σχέδια για την αλλαγή της εμφάνισης του foldable smartphone, και μία κάρτα συλλέκτη με χαραγμένο ένα μοναδικό serial number.

Τι το ξεχωριστό είχε το εικονικό μοντέλο SGH-E700 της Samsung; Ήταν το πρώτο τηλέφωνο με built-in κεραία που έδωσε τη δυνατότητα για μία επαναστατική αλλαγή στο design. Ίσως για αυτό πούλησε πάνω από 10 εκατομμύρια κομμάτια και μπήκε στο hall of fame της εταιρείας, μαζί με τα SGH-T100, SGH-D500, SGH-D900, SGH-E250, SGH-J700, GT-S5230 Star, Galaxy S, και Galaxy S II.

Samsung Galaxy Z Flip 5 Retro Edition

Δυστυχώς, το Samsung Galaxy Z Flip 5 Retro θα κυκλοφορήσει σε περιορισμένες ποσότητες, σε Κορέα, Γαλλία, Γερμανία, Ισπανία, και Αυστραλία. Θα είναι αποκλειστικά διαθέσιμο στο Samsung.com και η τιμή του παραμένει άγνωστη. Προς το παρόν δεν μπορούμε να πούμε αν είναι δυνατή η αποστολή εκτός αυτών των χωρών.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.