Τα Samsung Galaxy S20 δεν έκαναν καλές πωλήσεις και ένας από τους λόγους ήταν η πανδημία. Πολλές εταιρείες αποφάσισαν να βγάλουν στην αγορά νωρίτερα τα φετινά flagships τους για να καλύψουν μέρος της ζημίας. Το ίδιο έκανε και η νοτιοκορεάτικη κατασκευάστρια, αλλά κρατάει μικρό καλάθι για τις πωλήσεις των Samsung Galaxy S21.

Σύμφωνα με αναφορά η εταιρεία υπολογίζει ότι θα στείλει περίπου 26 εκατομμύρια κομμάτια μέσα στο 2021, που στην ουσία είναι οι πωλήσεις που έκαναν τα Galaxy S20. Αναλυτικότερα εκτιμά ότι θα πουλήσει κάπου στα 10 εκατομμύρια S21 και τα υπόλοιπα θα μοιραστούν σχεδόν στη μέση για τα S21+ και S21 Ultra.

Η εκτίμηση της κατασκευάστριας για τα περσινά flagships της ήταν τα 35 εκατομμύρια, και έπεσε έξω κατά 9 εκατομμύρια. Αν υπολογίζει να πουλήσει μόνο 26 εκατομμύρια από τα Samsung Galaxy S21 και οι πωλήσεις πλησιάσουν αυτό το νούμερο, τότε θα μπορούσε να είναι η λιγότερο επιτυχημένη Galaxy S Series.

Παρά τις εκτιμήσεις της Samsung, οι αναλυτές θεωρούν ρεαλιστικό τα S21 να πουλήσουν πάνω από 30 εκατομμύρια κομμάτια. Βέβαια, περιμένουμε η εταιρεία να προσαρμόσει την εκτίμηση της μετά το τέλος του πρώτου τριμήνου που θα έχει τα πρώτα συγκεντρωτικά στοιχεία αποστολών και πωλήσεων. Άρα, πολλά μπορεί να αλλάξουν.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.