Η Samsung δοκιμάζει το Android 14-based One UI 6.0 στις συσκευές της εδώ και αρκετό καιρό. Μάλιστα, θα ξεκινήσει το πρόγραμμα beta αυτήν την εβδομάδα. Οι δημόσιες δοκιμές beta θα ξεκινήσουν με τη σειρά Galaxy S23, αλλά παρόμοια με τις προηγούμενες beta του One UI, αναμένουμε ότι αυτή θα κυκλοφορήσει για πολλές παλαιότερες συσκευές, συμπεριλαμβανομένων των Galaxy S22 και S21.

Μιλώντας για τη σειρά Galaxy S21, η Samsung έχει ξεκινήσει τις εσωτερικές δοκιμές του One UI 6.0 στα τηλέφωνα της σειράς. Τα εσωτερικά δοκιμαστικά builds έχουν ανακαλυφθεί στους διακομιστές της εταιρείας στην Ινδία και το Ηνωμένο Βασίλειο. Για να είμαστε πιο ακριβείς, η εταιρεία δοκιμάζει το One UI 6.0 στο μοντέλο Plus με την έκδοση λογισμικού G996BXXU9FWG6.

Το πρώιμο firmware του Android 14 υπάρχει αναμφίβολα και για τα Galaxy S21 και Galaxy S21 Ultra. Όσον αφορά το Galaxy S21 FE, δεν περιμένουμε να λάβει καμία ενημέρωση του One UI 6.0 beta, καθώς είχε επίσης μείνει εκτός του προγράμματος One UI 5 beta, πέρυσι. Φυσικά, η Samsung μπορεί να αλλάξει τακτική, αλλά δεν θα συνιστούσαμε να ελπίζετε προς το παρόν.

Πριν από το One UI 6.0, η Samsung θα μπορούσε να κυκλοφορήσει την ενημέρωση One UI 5.1.1 για τη σειρά Galaxy S21. Το One UI 5.1.1 θα κάνει το ντεμπούτο του στα Galaxy Z Fold 5, Z Flip 5, και Galaxy Tab S9 και στη συνέχεια θα κυκλοφορήσει για ορισμένες παλαιότερες συσκευές, αν και υπάρχει επίσης μεγάλη πιθανότητα η Samsung να μεταφέρει τις περισσότερες συσκευές Galaxy που τρέχουν σήμερα το One UI 5.1 απευθείας στο One UI 6.0.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.