Εκτός από τα νεότερα smartphones, τους φορητούς υπολογιστές, και τα χαρακτηριστικά του οικοσυστήματος Galaxy, η Samsung παρουσιάζει στην MWC 2023 τα τελευταία πάνελ OLED. Η Samsung Display επιστρέφει στην MWC μετά από μια παύση πέντε ετών και έχει δημιουργήσει ένα περίπτερο με θέμα “Hyper-Connected through OLED”.

Από τις 27 Φεβρουαρίου έως τις 2 Μαρτίου 2023, οι επισκέπτες μπορούν να δουν διάφορες τεχνολογίες που έχει αναπτύξει η Samsung Display στο περίπτερό της όπου παρουσιάζει τις ελαφριές, ανθεκτικές και αδιάβροχες ιδιότητες των OLED μέσα από διασκεδαστικά πειράματα.

Οι επισκέπτες μπορούν να βυθίσουν τις οθόνες OLED, να τις αιωρίσουν στον αέρα χρησιμοποιώντας μπαλόνια ηλίου, να προσπαθήσουν να τις σπάσουν ή να διαβάσουν κείμενο πάνω τους χωρίς καμία καταπόνηση των ματιών στο τμήμα του περιπτέρου Dr. OLED’s Weird LAB.

Στη ζώνη Foldable Experience Zone της Samsung Display, οι επισκέπτες μπορούν να ελέγξουν οθόνες OLED με διάφορες μορφές, συμπεριλαμβανομένων των Flex G, Flex Note, Flex S, και Slidable Solo. Η εταιρεία παρουσιάζει επίσης τις οθόνες UPC Plus που μπορούν να χρησιμοποιηθούν με κάμερες κάτω από την οθόνη.

Στο περίπτερο παρουσιάζεται επίσης το πάνελ UDR 2000 OLED, το οποίο μπορεί να φτάσει σε μέγιστη φωτεινότητα έως και 2.000 nits, καθώς και το UTG (Ultra Thin Glass), το οποίο καθιστά δυνατή την προστασία των οθονών που διαθέτουν τα foldable προϊόντα.

Στο τμήμα IT Experience Zone του περιπτέρου της Samsung Display στην MWC 2023, ο κόσμος μπορεί να ελέγξει τις επιδόσεις των οθονών QD-OLED. Μπορούν επίσης να ελέγξουν τα πλεονεκτήματα των gaming monitor που βασίζονται δίπλα-δίπλα με τις LCD.

Τέλος, στο Automotive Experience Zone, οι επισκέπτες μπορούν να ελέγξουν μια οθόνη OLED 34 ιντσών που αποτελεί κεντρικό τμήμα του Digital Cockpit σε ένα φουτουριστικό αυτόνομο αυτοκίνητο. Στο περίπτερο παρουσιάζεται επίσης μια στρογγυλή οθόνη αυτοκινήτου 13.4 ιντσών.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.