Η Samsung κυκλοφόρησε τα update Αυγούστου 2023 για όλα τα μοντέλα της σειράς Galaxy S23. Παρόλο που δεν υπήρχαν σημειώσεις σχετικά με βελτιώσεις, το μέγεθος της ενημέρωσης είχε δημιουργήσει την πεποίθηση ότι περιέχει σημαντικά fix και πιθανώς πολλά, είναι 1.4GB.

Τελικά, έγινε γνωστό τι περιλαμβάνει το update εκτός από τις ενημερώσεις ασφαλείας του Android για τον Αύγουστο του 2023. Το changelog δημοσιεύθηκε στην κορεάτικη κοινότητα της νοτιοκορεάτικης εταιρείας, αλλά ας είναι καλά τα εργαλεία μετάφρασης.

Υπάρχουν συνολικά 10 αλλαγές και μία από αυτές θα χαροποιήσει ιδιαίτερα τους κατόχους των Samsung Galaxy S23, ειδικά όσους έχουν το βασικό μοντέλο και το plus. Η εταιρεία διόρθωσε επιτέλους το περίεργο blur σε σχήμα μπανάνας που εμφανίζεται σε αρκετές λήψεις.

Παρά το γεγονός ότι πρόκειται για δύο από τα καλύτερα καμεροκινητά του 2023, η Samsung αναγνώρισε ότι υπήρχε μια μόνιμα εκτός εστίασης περιοχή όταν οι φωτογραφίες λαμβάνονταν με την κύρια κάμερα των 50MP κάτι ήταν ιδιαίτερα αισθητό σε κοντινές λήψεις.

Η Samsung ισχυρίζεται ότι μετά το update Αυγούστου 2023 το περιφερειακό blur της εικόνας κατά την κοντινή λήψη με τα Galaxy S23 και το S23+ μειώνεται. Κατά τα άλλα, η ενημέρωση επικεντρώνεται σε βελτιώσεις στις κάμερες των S23, με προσθήκη επιλογής για 2x ζουμ, βελτίωση στο blur κίνησης, και άλλα.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.