Η Samsung προσπαθεί να κρατάει κρυφά τα χαρακτηριστικά και τον σχεδιασμό των επερχόμενων συσκευών της, αλλά οι leakers είναι πάντα εδώ για να αποκαλύψουν τα πάντα. Βέβαια, μερικές φορές δεν χρειάζεται να διαρρεύσει κάτι από τρίτους, αφού οι υπάλληλοι της ίδιας της εταιρείας κάνουν λάθη που μας παρέχουν απλόχερα πληροφορίες.

Στα τελευταία νέα λοιπόν έχουμε έναν υπάλληλο που δημοσίευσε επίσημο υλικό που δείχνει το Samsung Galaxy Tab S8 Ultra. Μπορεί η εικόνα να έχει αφαιρεθεί πλέον από τη σελίδα της εταιρείας, αλλά το 91Mobiles που ανακάλυψε το leak πήρε screenshot και το δημοσίευσε.

Η εικόνα δεν δείχνει κάτι που δεν ξέρουμε για το Samsung Galaxy Tab S8 Ultra. Δείχνει εικόνα με μέτρια προς μικρά bezels, ελάχιστα μεγαλύτερο κάτω bezel, και notch που θα φιλοξενεί δύο selfie κάμερες και κάποιους άλλους αισθητήρες.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.