Το iPhone SE 4 αποτέλεσε πρόσφατα αντικείμενο πολλών διαρροών που υπαινίσσονται σημαντικές αναβαθμίσεις για την οικονομική επιλογή smartphone της Apple. Σύμφωνα με πληροφορίες που διέρρευσαν και εικόνες CAD, το SE 4 αναμένεται να υιοθετήσει τα σχεδιαστικά στοιχεία του 14.

Στην πρόσοψη, θα διαθέτει οθόνη LTPS OLED 6.1 ιντσών με ρυθμό ανανέωσης 60Hz. Και παρά τη σχεδιαστική ανανέωση, η συσκευή είναι πιθανό να παραμείνει με μία μόνο οπίσθια κάμερα.

Ωστόσο, το σημαντικότερο σημείο διαφωνίας για την Apple επικεντρώνεται γύρω από το κόστος των πάνελ οθόνης OLED για το iPhone SE 4. Η Samsung Display φέρεται να προσφέρθηκε να προμηθεύσει τα πάνελ στα 30 δολάρια το καθένα, αλλά η Apple βρήκε αυτή την τιμή πολύ υψηλή.

Κατά συνέπεια, η Samsung αποσύρθηκε από τη διαδικασία διαπραγμάτευσης. Η εταιρεία με έδρα το Cupertino φέρεται να αναζητά μια πιο φιλική προς τον προϋπολογισμό επιλογή των 25 δολαρίων ανά πάνελ.

Τώρα, με τη Samsung να μην είναι πλέον στο προσκήνιο, η Apple φέρεται να στρέφεται στον κινέζο κατασκευαστή BOE για να καλύψει τις ανάγκες της σε παραγωγή οθονών.

Η εστίαση της Apple στην εξοικονόμηση κόστους από την οθόνη για τη σειρά iPhone SE που είναι προσανατολισμένη σε budget συσκευές είναι κατανοητή, καθώς οι οθόνες είναι από τα πιο ακριβά εξαρτήματα smartphone.

Εκτός από αυτό, το iPhone SE 4 φέρεται να προσφέρει Face ID, βελτιωμένη οπίσθια κάμερα 48MP και ταχύτερο επεξεργαστή. Παρ’ όλα αυτά, η αλλαγή στους προμηθευτές οθονών θα μπορούσε ενδεχομένως να επηρεάσει τα χρονοδιαγράμματα παραγωγής ή την τελική τιμή λιανικής πώλησης της συσκευής.

Η Apple φημολογείται ότι ετοιμάζεται για μια σημαντική αρχική παραγωγή περίπου 15 εκατομμυρίων μονάδων όταν το iPhone SE 4 κυκλοφορήσει το 2025.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.