Κατά τη διάρκεια του ετήσιου Display Week trade show στο Los Angeles, η Samsung παρουσίασε ένα άκρως επαναστατικό 12.4 ιντσών rollable OLED panel. Πρόκειται για ένα μεγάλο βήμα προς τα εμπρός σε σχέση με τον ανταγωνισμό, καθώς είναι το μεγαλύτερο μέχρι σήμερα. Το panel μπορεί να επεκταθεί από 49mm στα 254.4mm, με την εταιρεία να το αποκαλεί Rollable Flex.

Εκτός από το Rollable Flex, η Samsung παρουσίασε και ένα OLED panel το οποίο μπορεί να λυγίσει και προς τις δυο κατευθύνσεις. Σε αντίθεση με την τεχνολογία που χρησιμοποιούν οι εύκαμπτες οθόνες και επιτρέπουν την κάμψη προς ένα σημείο μόνο, όπως τα Galaxy Flip 4 και Fold 4.

Τέλος, η εταιρεία παρουσίασε το πρώτο στο κόσμο OLED panel που ενσωματώνει σαρωτή δακτυλικού αποτυπώματος και μετρητή καρδιακών παλμών. Οι τρέχουσες υλοποιήσεις βασίζονται σε μια μικρή περιοχή του αισθητήρα, ενώ η υλοποίηση της Samsung επιτρέπει το ξεκλείδωμα του handset με το άγγιγμα του δαχτύλου οπουδήποτε στην επιφάνεια της οθόνης.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.