Η βιομηχανία των smartphone συσκευών ήδη πλήττεται σημαντικά από τις επιπτώσεις της επιδημίας. Ακόμη και ένας κορυφαίος Android κατασκευαστής με μεγάλη οικονομική επιφάνεια και πόρους, δεν θα βγει αλώβητος όταν λήξει όλη η ιστορία. Και κάτι τέτοιο, θα συμβεί και με την Samsung.

Σύμφωνα με ένα νέο report της εφημερίδας Seoul Economic Daily, η σειρά Samsung Galaxy S20 έχει πουλήσει περίπου μόνο 60% από όσο πούλησε η σειρά S10 πέρυσι. Και τα νούμερα αυτά, θα είναι ακόμη χειρότερα, όταν η εταιρεία προβεί στην ανακοίνωση των οικονομικών αποτελεσμάτων.

Πάντως και οι αναλυτές αναφέρονται σε μια δύσκολη εικόνα για την εταιρεία από εδώ και στο εξής. Οι μετοχές θα συνεχίσουν να σημειώνουν πτώση, ενώ πιο συγκεκριμένα, έχει ήδη δει πτώση 1.75%  στην αξία market share.

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Η τιμολογιακή τους πολιτική δεν παίζει κανένα ρόλο; Ότι πουλάνε πανακριβα flagaship που δεν έχουν το κορυφαίο επεξεργαστή αλλά ένα υποδεέστερο δεν παίζει ρόλο;.Οτι έχουν ξεχάσει το vfm που τους καθιέρωσε σε όλους τους τομείς από τη δεκαετία του 90 και για 20 χρόνια δεν παιζει ρόλο; Να μη μιλήσω για εξυπηρέτηση πελατών που ακούω παντου παράπονα. Μάλλον δεν φταιει ο κορονοιός.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.