Πολλοί χρήστες του S23 Ultra που έλαβαν τη συσκευή μόλις στα χέρια τους, εκφράζουν παράπονα για ένα πρόβλημα με την οθόνη του smartphone. Σύμφωνα με σχετικές δημοσιεύσεις στο Reddit, στο Twitter όπως και στην επίσημη κοινότητα υποστήριξης της Samsung, φαίνεται ότι υπάρχει μια μικρή παραμόρφωση στην οθόνη.

Για την πλειοψηφία των χρηστών που επηρεάζονται, αυτή εμφανίζεται είτε στο κάτω αριστερό μέρος, είτε στην δεξιά πλευρά. Ωστόσο φαίνεται ότι δεν υπάρχει κάτι για το οποίο πρέπει να ανησυχείς.

Απαντώντας σε έναν χρήστη του Twitter που το παρατήρησε σε δυο Galaxy S23 Ultra, η Samsung UK εξήγησε ότι αυτό δεν αποτελεί σε καμιά περίπτωση πρόβλημα και πως ορισμένα μέρη της οθόνης μπορούν να εμφανίζονται παραμορφωμένα επειδή η οθόνη έχει πολλά επίπεδα γυαλιού τα οποία στιβάζονται πιέζονται το ένα πάνω στο άλλο για να εξασφαλιστεί το water proofing και το dust proofing.

Μάλιστα, μέχρι και επίσημη σελίδα υποστήριξης έχει ανεβάσει που αναφέρεται σε αυτό:

Το panel της οθόνης αποτελείται από πολλά στρώματα εξαρτημάτων, συμπεριλαμβανομένου του επιφανειακού tampered glass. Υιοθετεί αδιάβροχο δομικό σχεδιασμό, ο οποίος μπορεί να αποτρέψει αποτελεσματικά την εισχώρηση ξένων αντικειμένων ή υγρών. Όλα τα προϊόντα της Samsung έχουν περάσει από αυστηρούς εσωτερικούς ελέγχους ποιότητας. Το panel οθόνης είναι ένα στοιχείο που αποτελείται από πολλαπλά συστατικά. Υπό έντονο φως, μπορεί να φαίνονται γραμμές μετά από διάθλαση του φωτός σε ορισμένες γωνίες. Αυτό είναι ένα φυσιολογικό φαινόμενο και δεν επηρεάζει τη λειτουργία και τη διάρκεια ζωής του προϊόντος.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.