Πριν η Google και η Samsung συνεργαστούν για να αναβιώσουν την πλατφόρμα Wear OS, τα Galaxy Watch έτρεχαν το Tizen. Μπορεί αυτά τα ρολόγια να μην είναι πλέον ανάμεσα στα κορυφαία της αγοράς, αλλά παραμένουν αξιόλογες συσκευές με πάρα πολλές δυνατότητες. Αυτό που είναι εντυπωσιακό είναι ότι παρά την κυκλοφορία των Galaxy Watch 4 και Watch 5 τον περασμένο χρόνο, η Samsung δεν έχει ξεχάσει τα ρολόγια Tizen. Τώρα, η εταιρεία κυκλοφορεί μια νέα ενημέρωση για το Samsung Galaxy Watch 3 με ορισμένες νέες προσόψεις ρολογιών και άλλες βελτιώσεις.

Η τελευταία έκδοση του Tizen για το Galaxy Watch 3 προσθέτει δύο νέα watch face από τα Wear OS ρολόγια της, το Pro analog και Gradient number. Σε αντίθεση με το Galaxy Watch 5 Pro, ωστόσο, τα επιμέρους στοιχεία των watch face δεν είναι προσαρμόσιμα, κάτι που σημείνει ότι ο χρήστης παραμένει κολλημένος με τις προεπιλεγμένες πληροφορίες και τα προεπιλεγμένα χρώματα, είτε του αρέσουν, είτε όχι.

Εκτός από τα νέα watch face, η ενημέρωση περιλαμβάνει βελτιώσεις που σχετίζονται με τον συγχρονισμό των μετρήσεων του “Daily Activity Indicator” στο Samsung Health. Τέλος, προσθέτει στο Samsung Galaxy Watch 3 υποστήριξη για ανίχνευση του ροχαλητού. Ωστόσο, η λειτουργία απαιτεί το μικρόφωνο του τηλεφώνου για να λειτουργεί, με τον αισθητήρα του ρολογιού να καταγράφει άλλα σχετικά δεδομένα – σε αντίθεση με το Watch 5 Pro που επιτρέπει την ανίχνευση ροχαλητού με το ενσωματωμένο μικρόφωνό που διαθέτει.

Η Samsung υποσχέθηκε επίσης να επεκτείνει το ΗΚΓ και την παρακολούθηση της αρτηριακής πίεσης στο Galaxy Watch 3 σε περισσότερες χώρες όπου οι λειτουργίες είναι ήδη διαθέσιμες στα νέα της ρολόγια με Wear OS. Αυτή η ενημέρωση δεν αλλάζει κάτι σχετικά με τα παραπάνω. Το μέγεθος του update είναι 53MB και η λήψη του γίνεται με τον κλασικό τρόπο. Ακολουθεί το πλήρες changelog.

 • Watch Face
  • Enjoy new and improved watch faces with enriched style and customizable options.
   • Two new Watch Faces have been added. (Pro analog, Gradient number)
 • Samsung Health
  • Through the updated ‘Daily Activity Indicator’, Mobile Health data is synchronized to improve convenience.
  • Provides a recording function when snoring is detected, using your mobile phone while you sleep.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.