Σήμερα κατά τη διάρκεια του Galaxy Unpacked 2, η Samsung ανακοίνωσε επίσημαμια νέα συνεργασία με ένα άλλο brand μόδας και παρουσίασε δύο limited edition παραλλαγές των Watch 4 και Buds 2. Ο λόγος, για το το Galaxy Watch 4 Maison Kitsuné Edition και το Galaxy Buds 2 Maison Kitsuné Edition.

 

Το Galaxy Watch 4 Maison Kitsuné Edition διαφοροποιείται από το συνηθισμένο μοντέλο smartwatch μέσω δύο μοναδικών σχεδίων λουριού καρπού. Το ένα είναι διαθέσιμο σε Moonrock Beige και έχει το λογότυπο αλεπούς του brand και το άλλο σε Stardust Gray με εμφανή τα γράμματα Maison Kitsuné. Και τα δύο συνοδεύονται από μοναδικές ταπετσαρίες που ταιριάζουν με το εν λόγω brand.

Η μόδα συναντά τον ήχο σε μια νέα ειδική έκδοση των Galaxy Buds 2

Όσον αφορά το Galaxy Buds 2 Maison Kitsuné Edition, τα ακουστικά διατίθενται στις ίδιες χρωματικές επιλογές Moonrock Beige και Stardust Gray με το ρολόι και διαθέτουν το λογότυπο αλεπούς Kitsuné τόσο στη θήκη φόρτισης όσο και στα ίδια τα ακουστικά.

Είναι αρκετά ενδιαφέρον ότι οι πελάτες που θα παραγγείλουν ένα από αυτά τα wearables ειδικής έκδοσης θα έχουν αποκλειστική πρόσβαση σε μια λίστα αναπαραγωγής μουσικής που έχει επιμεληθεί η δισκογραφική του brand, “Kitsuné Musique”. Η λίστα αναπαραγωγής θα είναι διαθέσιμη μέσω της οθόνης κλειδώματος ενός exclusive Maison Kitsuné Galaxy smartphone theme, το οποίο μπορεί να εγκατασταθεί με την κάρτα NFC που αποστέλλεται μαζί με τα wearables.

Τα smartwatch και τα ακουστικά Maison Kitsuné Edition μπορούν να παραγγελθούν από σήμερα, 20 Οκτωβρίου. Σε αντίθεση με το Galaxy Z Flip 3 Bespoke Edition, τα wearables της ειδικής έκδοσης Maison Kitsuné δημιουργήθηκαν σε περιορισμένες ποσότητες.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.