Η realme, μόλις ανακοίνωσε ότι το realme GT NEO 3 θα είναι το smartphone με την ταχύτερη φόρτιση στον κόσμο, με 50% φόρτιση σε μόλις 5 λεπτά με 150 W. Επιπλέον, η realme θα παρουσιάσει επίσης την πρώτη στον κόσμο αρχιτεκτονική φόρτισης έξυπνων συσκευών 100W – 200W – UltraDart Charging Architecture (UDCA), παρέχοντας μια ολοκληρωμένη λύση για ταχύτητα, ασφάλεια και διάρκεια μπαταρίας.

⦁ 150W UltraDart Charge – Η ταχύτερη τεχνολογία φόρτισης smartphone στον κόσμο

Η γρήγορη φόρτιση των smartphones είναι μια από τις πιο σημαντικές καινοτομίες τα τελευταία χρόνια, η οποία αλλάζει τις συνήθειες των καταναλωτών σχετικά με τον τρόπο φόρτισης και χρήσης του τηλεφώνου τους. Κατά το παρελθόν, τα smartphones της realme ήταν συνήθως εξοπλισμένα είτε με την τεχνολογία φόρτισης dart, είτε με την τεχνολογία φόρτισης super dart, η οποία δίνει στους χρήστες τη δυνατότητα φόρτισης μεταξύ 18W και 65W. Τ Στην πραγματικότητα, η realme επένδυσε με συνέπεια στο να παρέχει στο κοινό την ταχύτερη και αποτελεσματικότερη δυνατή εμπειρία φόρτισης. Η πιο πρόσφατη  τεχνολογία γρήγορης φόρτισης 150 W της realme, προσφέρει 50% φόρτιση σε μόλις 5 λεπτά.

⦁ UltraDart – Η πρώτη στον κόσμο τεχνολογία φόρτισης έξυπνων συσκευών 100W – 200W
Το UltraDart Charging Architecture, ή αλλιώς UDCA, είναι η ολοκαίνουργια τεχνική ανακάλυψη της realme. Είναι αξιοσημείωτο ότι το UDCA μπορεί να υποστηρίξει φόρτιση μεταξύ 100W και 200W με τρεις σημαντικές παραμέτρους, ταχύτητα, ασφάλεια και διάρκεια ζωής της μπαταρίας.

Η realme θα φέρει σύντομα αυτή την τεχνολογία σε μαζική παραγωγή. Το realme GT Neo 3 θα είναι το πιο γρήγορο smartphone στον κόσμο που θα φορτίζει με 150W.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.