Η παγκόσμια αγορά foldable smartphones κυριαρχείται από τη Samsung, εδώ και αρκετά χρόνια, αλλά ανταγωνιστικές εταιρείες έχουν ξεκινήσει και να κυκλοφορούν αναδιπλούμενα τηλέφωνα σε εξαιρετικά προσιτές τιμές και μάλιστα τα διαθέτουν και εκτός Κίνας.

Φαίνεται ότι την είσοδο της στη συγκεκριμένη αγορά, θα κάνει και μία ακόμη εταιρεία, η οποία είναι γνωστή για τις προσιτές συσκευές της. Ο αντιπρόεδρος της Realme, Madhav Sheth, δημοσίευσε μια ερώτηση στο Twitter, ρωτώντας τους χρήστες αν ήθελαν μια συσκευή flip ή fold.

Αξίζει να τονίσουμε ότι αυτό δεν αποτελεί επιβεβαίωση ότι τα foldable smartphones της Realme θα θα κυκλοφορήσουν σύντομα. Είναι απολύτως πιθανό ότι ο Sheth απλώς ζητά ανατροφοδότηση για την ανάπτυξη αναδιπλούμενων συσκευών.

Βέβαια, θα μπορούσε η Realme να έχει σχεδόν έτοιμα ή τελειοποιημένα δύο foldable, τόσο ένα flip, όσο και ένα fold, και ο Sheth θέλει να δει τι θα περίμενε το κοινό, ή καλύτερα τι θα επιθυμούσε, να δει πρώτο.

Άσχετα με το πιο σενάριο ισχύει, πολλές μάρκες συχνά δημοσιεύουν τέτοιου είδους ερωτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για να δημιουργήσουν hype, είτε για συσκευές έτοιμες προς κυκλοφορία, είτε για υπό ανάπτυξη προϊόντα.

Σε κάθε περίπτωση, αναμένουμε να κυκλοφορήσουν τα πρώτα leaks, αν ένα από τα foldable της Realme είναι υπαρκτό. Τέλος, περιμένουμε η κινέζικη εταιρεία να θέσει νέα πρότυπα τιμών στη συγκεκριμένη κατηγορία.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.