Η Realme ιδρύθηκε το 2018 και από τη πρώτη στιγμή σπάει το ένα ρεκόρ μετά το άλλο. Για μία ακόμα φορά, η εταιρεία χαρακτηρίζεται ως το γρηγορότερα αναπτυσσόμενο brand στον κόσμο. Η Counterpoint Research αναφέρει ότι το Q3 του 2020 η κινέζικη κατασκευάστρια έκανε 50 εκατομμύρια αποστολές smartphones, εν μέσω πανδημίας.

Σύμφωνα με την Counterpoint Research η Realme είχε 132% τριμηνιαία άνοδο και 42% ετήσια άνοδο το τρίτο τρίμηνο. Θετική ήταν και η τάση της παγκόσμιας αγοράς smartphones που είχε 32% τριμηνιαία άνοδο. Βέβαια, η πτώση συνεχίζεται γιατί σε ετήσια βάση η παγκόσμια αγορά αντιμετώπισε 4% απώλεια.

Εκτός από τη Realme, θετικά αποτελέσματα είχαν η Xiaomi με 46% ετήσια άνοδο και οι Samsung, Motorola και Tecno με 2% ετήσια άνοδο. Το Q3 του 2020 ήταν άσχημη περίοδος για τις LG, Apple, Oppo, και Vivo με ετήσια πτώση 11%, 7%, 4%, και 1%, αντίστοιχα.

Τα τρίμηνα που έπονται αναμένεται η Realme να δει μεγάλη άνοδο κερδών γιατί σχεδιάζει την κυκλοφορία πολλών νέων προϊόντων. Ήδη στην Ινδική αγορά έχει καταφέρει να παρουσιάσει 45% τριμηνιαία άνοδο στην κατηγορία των TWS και να έχει το 12% της αγοράς για το Q3 του 2020.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.