Τα τελευταία δύο χρόνια, η Realme εργάζεται στη διαφοροποίηση του χαρτοφυλακίου προϊόντων της. Ένα από τα νέα προϊόντα που φημολογείται ότι θα προσθέσει στον κατάλογο της είναι ένα foldable smartphone. Ωστόσο, μια νέα αναφορά υποδηλώνει ότι το foldable smartphone της Realme ενδέχεται να μην κυκλοφορήσει τόσο σύντομα όσο περιμέναμε.

Τα νέα προέρχονται από μια αναφορά του TechRadar, η οποία περιελάμβανε μια αποκλειστική συζήτηση με τον διευθυντή προϊόντων της Realme, Sreehari. Το στέλεχος συζήτησε τις διάφορες τεχνικές λεπτομέρειες ενός συστήματος ψύξης ατμού σε smartphone. Επιπλέον, επιβεβαίωσε ότι η εταιρεία έχει μια ομάδα που ασχολείται με την κυκλοφορία μίας πιθανής αναδιπλούμενης συσκευής.

Ωστόσο, ο Sreehari δεν αποκάλυψε κάποιο συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα για την κυκλοφορία αυτού του foldable smartphone της Realme. Με άλλα λόγια, είναι πιθανό να μην κυκλοφορήσει σύντομα. Η εταιρεία έχει επεκταθεί σε πολλούς τομείς, αλλά πιστεύει ότι ένα αναδιπλούμενο smartphone μπορεί να μην έχει καλή υποδοχή από την πελατειακή της βάση.

Σύμφωνα με τον Sreehari, οι καταναλωτές της Realme είναι πολύ διαφορετικοί από αυτές άλλων brand και οι ανάγκες τους είναι αντίστοιχα διαφορετικές. Επιπλέον, τα smartphone με αναδιπλούμενες οθόνες δεν θα είναι η σωστή επιλογή για τους πελάτες-στόχους της.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.