Μπορεί στην αγορά της κινητής να μην τα πηγαίνει καθόλου καλά, αλλά όταν πρόκειται για προϊόντα εικόνας η LG βρίσκεται στην κορυφή. Τον Οκτώβριο η εταιρεία θα παρουσιάσει την LG OLED TV RX, την πρώτη rollable τηλεόραση στον κόσμο, και η εταιρεία προσφέρει προσκλήσεις για το κεκλεισμένων θυρών event.

LG OLED TV RX World First Rollable TV

Η LG OLED TV RX αποκαλύφθηκε στη CES 2019 πέρυσι τον Ιανουάριο και υπολογίζουμε να βγει στην αγορά μέχρι το τέλος του 2020, καθώς η παρουσίαση της είναι σε λίγες ημέρες.

Η πρώτη rollable TV στον κόσμο διαθέτει ένα ultra-thin flexible OLED panel τεραστίων διαστάσεων. Μπορεί να ξεδιπλωθεί μέσα σε 15 δευτερόλεπτα και σύμφωνα με την εταιρεία μπορεί να μαζεύεται αυτόματα στη βάση της όταν δεν χρησιμοποιείται. Επίσης, η βάση της LG OLED TV RX διαθέτει ένα 100W σύστημα ηχείων με υποστήριξη Dolby Sound.

LG OLED TV RX World First Rollable TV

Τέλος, η LG OLED TV RX μπορεί να διπλωθεί και να ξεδιπλωθεί 50.000 φορές κάτι που σημαίνει ότι αν την ανοίγεις 10 φορές την ημέρα το panel θα αντέξει για πάνω από 13 χρόνια. Όλα αυτά έρχονται με το ανάλογο τίμημα που ισούται με 100 εκατομμύρια won ή κάπου στα 73.215 ευρώ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.