Μια εβδομάδα μετά την αποκάλυψη του OnePlus 9 design για πρώτη φορά σε όλο του το μεγαλείο, έστω και μέσα από renders, τo 91mobiles κατάφερε αφενός να λάβει μια πραγματική φωτογραφία του design της κάμερας της συσκευής και αφετέρου έχει ορισμένα χαρακτηριστικά για τις κάμερες. Η φωτογραφία που ακολουθεί από κάτω, αφενός  επιβεβαιώνει την ύπαρξη της  Aquamarine Green έκδοσης, όπως και την ύπαρξη dual tone LED flash και τρεις συνολικά κάμερες.

 

 Όσον αφορά τα χαρακτηριστικά, θα έχουμε την ευκαιρία να συναντήσουμε 48MP αισσθητήρα ως κύρια κάμερα, αλλά με αλλαγές αυτή τη φορά. Για παράδειγμα, η OnePlus εγκαταλείπει πλήρως τον IMX 686 αισθητήρα που χρησιμοποιεί στα ήδη υπάρχοντα μοντέλα για χάρη ενός νεότερου. Το setup παράγει 12MP φωτογραφίες και έχει 6mm focal length.

Υπενθυμίζουμε ότι το OnePlus 8 Pro και OnePlus 8T διέθεταν 6.59mm και 4.74mm focal lengths αντίστοιχα. Η δευτερεύουσα κάμερα, αποτελείται από έναν 48MP ultra wide angle, μια ουσιαστική αναβάθμιση σε σχέση με τον 16MP που η εταιρεία χρησιμοποιούσε μέχρι σήμερα. Για τον τρίτο αισθητήρα, δεν γνωρίζουμε πολλά. Ωστόσο το μικρό μέγεθος δείχνει ότι δεν θα πρόκειται για telephoto ή periscope zoom κάμερα. Μάλλον θα είναι τύπου monochrome ή macro camera.

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.