Τα επόμενα τηλέφωνα της σειράς Α της Samsung που θα κάνουν το ντεμπούτο τους θα είναι το Galaxy A73 και το A53 5G. Έχουμε δει πάρα πολλά leaks και για τα δύο μοντέλα, ενώ έχουν περάσει από πολλές βάσεις πιστοποιήσεων.

Τώρα, ο γνωστός leaker Evan Blass μοιράστηκε μία εικόνα στην οποία ισχυρίζεται ότι βλέπουμε το κορυφαίο μοντέλο της σειράς A για το 2022, το επερχόμενο Samsung Galaxy A73.

Όπως είχε γίνει γνωστό και είχαμε δει από renders, η εικόνα επιβεβαιώνει ότι το Samsung Galaxy A73 θα έχει σχετικά λεπτά bezels σε σχέση με τον A53 5G και με αντίστοιχα μοντέλα και μέτριο punch hole.

Εκτός από αυτά, η εικόνα δείχνει ότι το punch hole θα είναι τοποθετημένο κεντρικά στο πάνω μέρος της οθόνης και το τηλέφωνο θα έχει chin. Επιπλέον, οι πλευρές της είναι σχετικά καμπύλες.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.