Αν και η Sony είχε σαν σκοπό να ανακοινώσει ορισμένα Xperia smartphones στην έκθεση Mobile World Congress (το event τελικά ακυρώθηκε), ελάχιστα είναι γνωστά για αυτά. Αναμένουμε, ένα flagship smartphone το οποίο αποκαλείται Sony Xperia 5 Plus, ένα νέο μεσαίου κόστους, το Xperia 9 με Snapdragon 765 και το Xperia 1.1. Πριν συνεχίσουμε, θυμηθείτε ότι οι πληροφορίες αυτές είναι ανεπιβεβαίωτες.

Σύμφωνα με πηγή εντός της βιομηχανίας Zachbucksτο Sony Xperia 1.1 θα έχει το ίδιο camera setup σαν το Galaxy S20+, δηλαδή μια 12MP κύρια κάμερα, μια των 64MP f/2.0 hybrid zoom camera, μια των 12MP f/2.2 ultrawide και έναν Time of Flight 3D depth sensor. Το leak αναφέρει ότι 2 ή 3 από τους αισθητήρες θα έχουν κατασκευαστεί από την Samsung και όχι τη Sony.

Τέλος, το Sony Xperia 1.1 θα μπορεί να προβεί στην εγγραφή 8K HDR video – σημείωση, δεν είναι το απλό 8K video των S20 smartphones, αλλά HDR 8K video. Η εγγραφή HDR δεν είναι συχνή σε συσκευές, ακόμη και σε 4K ανάλυση (το Xperia 1 μπορεί να το κάνει), κάτι που καθιστά τη φήμη αυτή δύσκολη στο να την πιστέψουμε.

Έχουμε τέλος και ένα render του Xperia 9, μια μεσαίου κόστους συσκευ.. Δείχνει μια συσκευή με τριπλό σύστημα κάμερας και ένα μπροστινό μέρος, με μικρό bezel στο κάτω μέρος, σχεδόν “ανύπαρκτα” πλαϊνά και ένα μεγάλο στο πάνω μέρος. Δεν γνωρίζουμε πολλά για αυτό, πέρα από την ύπαρξη του Snapdragon 765.

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Το samsung note 10+ που εχω κανει εγγραφη 4k 30fps hdr10+. Η κανονικη ειναι 4k 60fps το μεγιστο αλλα για hdr 10+ επιτρεπει με 4k 30fps.πολυ ομορφα χρωματα αυξανεται και στο μεγιστο δυνατο η φωτεινοτητα

  2. Ακόμα πιο δύσκολο είναι να πιστέψουμε ότι ο κατασκευαστής του 75% των αισθητήρων , χρησιμοποίσε αισθητήρα κάποιου άλλου. Γελάνε και οι πέτρες.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.