Από την ημέρα που η Poco επέστρεψε κυκλοφορεί κυρίως rebrand της Xiaomi, ενώ υποτίθεται ότι είναι ανεξάρτητη εταιρεία. Γιατί συμβαίνει κάτι τέτοιο; Ποιος ο λόγος μία “ανεξάρτητη” εταιρεία να κυκλοφορεί τα τηλέφωνα μια άλλης απλά αλλάζοντας το όνομα;

Ο Country Director της Poco India, Anuj Sharma, μίλησε στο The Indian Express και εξήγησε γιατί η εταιρεία του δεν δημιουργεί δικά της τηλέφωνα, αλλά κυκλοφορεί αυτά της Xiaomi.

Ο Sharma είπε ότι η Poco είναι μία νέα εταιρεία και η ανάπτυξη νέων τηλεφώνων είναι δύσκολο δουλειά. Γι’ αυτό, η εταιρεία του χρησιμοποιεί τη Xiaomi και τα προϊόντα της ως βάση.

Θέλοντας να βελτιώσει λίγο την εικόνα της Poco, ο Sharma είπε ότι δεν είναι η πρώτη εταιρεία που ακολουθεί αυτή την τακτική. Το πρώτο τηλέφωνο της OnePlus ήταν rebrand ενός Oppo και το ίδιο ίσχυσε με το πρώτο τηλέφωνο της Realme. Γενικά οι εταιρείες ακολουθούν συχνά αυτή την τακτική.

Επίσης, ο Sharma είπε ότι η Poco θα ακολουθήσει την ίδια τακτική και στο μέλλον, ενώ θα χρησιμοποιήσει στα τηλέφωνα της το MIUI γιατί δεν σχεδιάζει να ασχοληθεί σύντομα με την ανάπτυξη του δικού της λογισμικού. Πολύ απλά λοιπόν είπε τσεκάρετε ποια Xiaomi αξίζουν και μετά περιμένετε να κυκλοφορήσουν σαν Poco για να τα πάρετε σε καλύτερη τιμή.

Το τελευταίο πράγμα που είπε ο Sharma ήταν ότι το Poco F2 Pro δεν είναι άξιος διάδοχος του Poco F1. Η εταιρεία εργάζεται στην ανάπτυξη του πραγματικού διαδόχου του F1, αλλά αυτό απαιτεί πολύ χρόνο. Άρα, μην περιμένετε να δούμε σύντομα στα ράφια το αληθινό F2.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.