Η Oppo προχώρησε στην αποκάλυψη του αναλυτικού χρονοδιαγράμματος διάθεσης του ColorOS 13 το οποίο βασίζεται σε Android 13. Σύμφωνα με όσα ανακοίνωσε η εταιρεία, η διάθεση θα ξεκινήσει στις 12 Ιανουαρίου.

Το πρώτο πακέτο συσκευών που θα λάβει την ενημέρωση θα αποτελείται από έξι μοντέλα, το Find X2 Pro, το Find X2, το Find X2 Pro Lamborghini Edition, το Find X2 League of Legends Edition, το Ace 2, και το Ace 2 EVA Limited Edition.

Στις 13 Ιανουαρίου, θα λάβουν το ColorOS 13 τα Oppo K10x 5G και K10 Pro 5G. Έπειτα, η εταιρεία σχεδιάζει να αναβαθμίσει στη νέα της Android 13-based ROM τα Oppo Pad και Oppo Pad Artist Limited Edition.

Περνώντας στη Beta έκδοση, στις 11 Ιανουαρίου η κινέζικη εταιρεία θα ξεκινήσει δοκιμές στα Reno 7 5G, Reno 7 New Year Edition, K9s, και K10 Vitality Editon.

Τον Φεβρουάριο θα μπουν στο πρόγραμμα της beta τα Reno 5 K 5G και K9, ενώ μέσα στον Μάρτιο θα ξεκινήσουν οι δοκιμές του ColorOS 13 στα Oppo K9 Pro 5G, K9x5G, και A55 5G.

Τα παραπάνω στοιχεία αφορούν κυρίως την Κίνα και πιθανότατα οι ημερομηνίες θα είναι λίγο διαφορετικές για τις παγκόσμιες αγορές. Ωστόσο, δεν αναμένεται να υπάρξουν διαφορές μεγαλύτερες των δύο εβδομάδων.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.