Δεν έχει περάσει καιρός από όταν η OnePlus επεκτάθηκε στον χώρο των τηλεοράσεων και τώρα η εταιρεία ανακοίνωσε τρία νέα μοντέλα. Πάμε να δούμε τι έχουν να προσφέρουν οι OnePlus U1 και OnePlus Y.

OnePlus U1

Η OnePlus U1 είναι μία εκπληκτική 4K έξυπνη τηλεόραση με διαγώνιο 55 ίντσες που στο εσωτερικό της κρύβει τον MediaTek MT5887 ο οποίος έχει τέσσερις Cortex A53 πυρήνες, 3GB μνήμη RAM και 16GB αποθηκευτικό χώρο.

OnePlus U1 OnePlus Y launch

Επιπλέον, η OnePlus U1 υποστηρίζει 93% DCI-P3 color gamut, HDR10/10+, Dolby Vision, HLG, και διαθέτει 30W ηχεία συμπεριλαμβανομένων δύο πλήρους εύρους ηχείων και δύο tweeters, που υποστηρίζουν Dolby Atmos και περιστρέφονται κατά 90° επιτρέποντας την κάλυψη μεγαλύτερων χώρων.

Η OnePlus U1 έρχεται πακέτο με ένα έξυπνο χειριστήριο που έχει ανεξάρτητα κουμπιά για το Netflix, το Amazon Prime, τον Google Assistant, και το OnePlus Play – το οποίο είναι μία υπηρεσία αναζήτησης που ανέπτυξε η εταιρεία και υπόσχεται ότι θα κάνει την εύρεση περιεχομένου παιχνιδάκι. Φυσικά, η έξυπνη τηλεόραση τρέχει Android-based OS.

OnePlus U1 OnePlus Y launch

Τέλος, η OnePlus U1 κοστίζει ₹49.999 ή κάπου στα 595 ευρώ και θα είναι διαθέσιμη στο Amazon India στις 5 Ιουλίου. Δεν ξέρουμε ακόμη αν θα διατεθεί σε άλλες αγορές.

OnePlus Y

Οι OnePlus Y έρχονται σε δύο μοντέλα το ένα είναι 43 ιντσών με ανάλυση FHD και το άλλο είναι 32 ιντσών HD ready. Στο εσωτερικό τους κρύβουν 1GB μνήμη RAM και 8GB αποθηκευτικό χώρο.

Επιπλέον, οι OnePlus Y υποστηρίζουν 93% DCI-P3 color gamut και διαθέτουν 20W ηχεία που υποστηρίζουν Dolby Atmos. Τα συγκεκριμένα μοντέλα δεν έρχονται πακέτο με το έξυπνο χειριστήριο, αλλά τρέχουν Android-based OS και υποστηρίζουν το Oxygen Play.

Τέλος, οι OnePlus Y κοστίζουν ₹12.999 ή κάπου στα 155 ευρώ η 32 ιντσών και ₹22.999 ή κάπου στα 274 ευρώ η 43 ιντσών, και θα είναι διαθέσιμες στο Amazon India στις 5 Ιουλίου. Δεν ξέρουμε ακόμη αν θα διατεθούν σε άλλες αγορές.

OnePlus U1 OnePlus Y launch

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.