Πολλοί από τους κατασκευαστές του Android δημιουργούν συσκευές σε φθηνές τιμές με καλά specs όπως και τα μεσαίου κόστους και κάποιες φορές μοιράζονται ομοιότητες ακόμη και με τις ναυαρχίδες. Η τοποθέτηση διαφημίσεων στο OS είναι ένας από τους τρόπους με τον οποίο οι κατασκευαστές βγάζουν πρόσθετο κέρδος, κάτι που τους επιτρέπει να πουλάν τις συσκευές χαμηλά, όπως κάνει η Xiaomi.

Εκτός από την Xiaomi και η OnePlus προσφέρει εξαιρετικό hardware σε προσιτή τιμές, που είναι πολύ μικρότερες από τα χρήματα που θα σου ζητήσει η Samsung και η Apple. Σε κάθε περίπτωση, μέχρι σήμερα, η εταιρεία δεν είχε προσθέσει ποτέ διαφημίσεις στα OnePlus smartphones, παρά τις χαμηλές τιμές. Τι θα γίνει όμως από εδώ και στο εξής;

Σε μια πρόσφατη συνέντευξή του, όταν ρωτήθηκε γιατί η OnePlus δεν τοποθετεί διαφημίσεις στο OxygenOS, η Pete Lau, ανέφερε ότι η εταιρεία προβαίνει στη λήψη αποφάσεων βάσει της εμπειρίας των χρηστών και ότι ποτέ δεν πρόκειται να προσθέσει διαφημίσεις που δεν προσθέτουν ή δεν βελτιώνουν την εμπειρία του χρήστη.

Ο Pete Lau είναι της άποψης, ότι αν ένα προϊόν είναι καλά κατασκευασμένο, θα πουλήσει.  Επιπλέον, τόνισε ότι η εταιρεία του δεν θέλει να δημιουργήσει φθηνά τηλέφωνα, αντίθετα θέλει να προσφέρει πιο value for money smartphones.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.