Το OnePlus 6 θα ανακοινωθεί με τον πλέον επίσημο τρόπο στις 16 Μαΐου και ίσως από τώρα να σκέφτεσαι πως μπορείς να ξεφορτωθείς την παλιά συσκευή σου. Η εταιρεία θα σε βοηθήσει, αρκεί η συσκευή σου να είναι επίσης smartphone της OnePlus. Συγκεκριμένα, η εταιρεία έχει ξεκινήσει ένα  trade-in πρόγραμμα, σε μια προσπάθεια να επιβραβεύσει την πιστή βάση χρηστών της.

Η Oneplus αποδέχεται το OnePlus 3, το OnePlus 3T και το OnePlus 5 έναντι ενός voucher το οποίο θα ξοδέψετε στο OnePlus Store. Δεν γνωρίζουμε γιατί, αλλά κάτι τέτοιο δεν ισχύει προς το παρόν για το  OnePlus 5T. Δεδομένου ότι η συσκευή είναι σε πολύ καλή κατάσταση, το OnePlus 5 με 8GB RAM και 128GB storage είναι αυτό που θα σου δώσει τα περισσότερα χρήματα. Η εταιρεία θα σου δώσει 245 βρετανικές λίρες/246 ευρώ για την αγορά του OnePlus 6. Το OnePlus 3T με τα ίδια specs θα σου αποφέρει ως και 189 λίρες / 201 ευρώ.

Αν η συσκευή σου δεν είναι σε καλή κατάσταση, οι τιμές αυτές θα πέσουν αρκετά, ενώ προειδοποιεί ότι μπορεί να προσαρμόσει αυτές τις τιμές, βάσει των πόσων συσκευών έχει λάβει. Το deal εδώ βρίσκεται στο να στείλεις τη συσκευή πριν την αγορά του OnePlus 6. Προς το παρόν το πρόγραμμα φαίνεται ότι είναι διαθέσιμο μόνο στην Ευρώπη και στο Ηνωμένο Βασίλειο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.