Η OnePlus πραγματοποιεί τη μετάβαση των συσκευών της από το OxygenOS στο νέο υβρίδιο που δημιούργησε με την Oppo και οι χρήστες δεν είναι καθόλου ευχαριστημένοι. Η “stable” έκδοση του OxygenOS 12 στα OnePlus 9 και 9 Pro ήταν γεμάτη προβλήματα. Η κατάσταση είχε φτάσει στο σημείο κάποιοι να αναφέρουν ότι μετά από factory reset τα τηλέφωνα τους λειτουργούν πιο ομαλά.

Μετά από μία σειρά καταστρεπτικών review που δημοσιεύθηκαν, η κινέζικη εταιρεία αναγκάστηκε να επανεξετάσει τις επιλογές της, για να δει τι μπορεί να κάνει ώστε να λύσει το θέμα με όσο το δυνατόν λιγότερη ζημιά. Η απόφαση που πήρε, αν και δεν την ανακοίνωσε επίσημα, ήταν η αναμενόμενη. Η διάθεση του OxygenOS 12 σταμάτησε σχεδόν άμεσα.

Οι αρχικές εκτιμήσεις ήθελαν την εταιρεία να κυκλοφορεί κάποια έκδοση που διορθώνει τα προβλήματα των OnePlus 9 και 9 Pro το 2022. Ωστόσο, η εταιρεία εξέπληξε τους πάντες κυκλοφορώντας ένα update που σύμφωνα με την ίδια διορθώνει τα σοβαρότερα προβλήματα που δημιούργησε το OxygenOS 12. Δυστυχώς το build δεν διοθρώνει το θέμα με το GCam, αλλά η εταιρεία έκανε σχετική ανακοίνωση.

Η OnePlus είπε ότι θα λύσει όλα τα προβλήματα που έχουν αναφέρει οι χρήστες σε μελλοντικά update. Τόνισε ιδιαίτερα ότι έχει προγραμματίσει την επίλυση του προβλήματος του auto-fill στον Chrome και την αδυναμία πρόσβασης στο Ultra HD 48MP / AUX με το GCam. Προς το παρόν δεν ξέρουμε πότε θα είναι διαθέσιμο το επόμενο update.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.