Αν έχεις ένα OnePlus 9 ή 9 Pro φρόντισε να μην περάσεις οποιοδήποτε update γιατί το τηλέφωνο θα γίνει brick. Δεν γνωρίζουμε πόσες αναφορές μπορεί να έχει λάβει η εταιρεία, αλλά έφτασε στο σημείο να παρακαλεί τους κατόχους των συσκευών να μην τις κάνουν update στο OxygenOS 13.

Η κινέζικη κατασκευάστρια επιβεβαίωσε ότι το OxygenOS 13 F.19 κάνει brick τις συσκευές της σειράς 9. Το συγκεκριμένο update κυκλοφόρησε αρχικά πριν περίπου μία εβδομάδα, αλλά σύντομα η διάθεση σταμάτησε γιατί εντοπίστηκε ότι κάνει brick τα τηλέφωνα και δεν μπορεί να γίνει επαναφορά από τον χρήστη.

Αν και η εταιρεία σταμάτησε τη διάθεση, προειδοποιεί τους κατόχους των OnePlus 9 και 9 Pro πως αν η συσκευή έχει κατεβάσει το update πριν τη διακοπή της διάθεσης θα πρέπει να αποφύγουν την εγκατάσταση του. Όσες συσκευές έχουν επηρεαστεί μπορούν να επιδιορθωθούν από την υποστήριξη της OnePlus χωρίς απώλεια δεδομένων.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Γειά σας είμαι κάτοχος ενός oneplus 9pro και θέλω να μοιραστώ την εμπειρία μου μετά την αναβάθμιση (ίσως βοηθήσω κάποιους). Όντως λοιπόν μετά την αναβάθμιση το τηλέφωνο έγινε brick… συγκεκριμένα όταν η μπαταρία εξαντλήθηκε εντελώς (0%) δεν υπήρχε δυνατότητα φόρτισης και το κινητό ήταν μόνιμα με μαύρη οθόνη (νεκρό)! Κατάφερα ευτυχώς και εντελώς τυχαία να το επαναφέρω ξανά σε λειτουργία την επόμενη ημέρα με φορτιστή μικρότερο από τα 65w (μικρότερο από αυτόν που δίνει ο κατασκευαστής). Δυστυχώς δεν συνέβη μόνο μια φορά, κατάφερα να κλείσει ξανά η συσκευή με 0% μπαταρία, ακολούθησα λοιπόν την ίδια διαδικασία και ευτυχώς το τηλέφωνο έκανε εκκίνηση αμέσως (χρησιμοποιώντας ξανά φορτιστή μικρότερο των 65w). Η αναβάθμιση OxygenOS 13 έχει κάνει την συσκευή μου αρκετά γρήγορη σε σχέση με παλαιότερη έκδοση και πολύ εύχρηστη στην καθημερινότητα (εργασία, games κτλ..) προσπαθώ να μην φτάνει ποτέ στο 5% η μπαταρία και αυτή είναι η συμβουλή μου για αυτούς που έχουν εγκαταστήσει την τελευταία αναβάθμιση!! Τέλος εύχομαι να βγει γρήγορα νέα έκδοση ώστε να φύγει εντελώς το άγχος να κλείσει η συσκευή και να υπάρχει κίνδυνος να μην ξανά ανοίξει… Φιλικά, Alex

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.