• Πολλοί εργαζόμενοι της OnePlus, συμπεριλαμβανομένου του συνιδρυτή Carl Pei, διεξήγαγαν πρόσφατα ένα AMA στα επίσημα forums της OnePlus.
  • Το AMA επικεντρώθηκε κυρίως στο OnePlus 6T

Αν και δεν υπήρξαν πολλές πληροφορίες σχετικά με μελλοντικές συσκευές, η εταιρεία εξήγησε τις επιλογές που έκανε όσον αφορά το design του OnePlus 6T

  • Που έχει πάει το notification light; Η OnePlus αναφέρει ότι παρά το γεγονός ότι δεν υπάρχει ένα LED notification light στο μπροστινό μέρος του smartphone, με το OnePlus 6T μπορείτε να σηκώσετε απλά το τηλέφωνο και να πατήσετε την οθόνη για να δείτε τις νέες ειδοποιήσεις σας. Αυτά τα features θα σας βοηθήσουν να τσεκάρετε για νέες ειδοποιήσεις χωρίς να ενεργοποιήσετε την οθόνη.
  • Σχετικά με την always on display: Μια AOD αποτελούσε πάντοντε ένα feature το οποίο επιζητούσαν πολλοί χρήστες, αλλά το OnePlus 6T δεν το έχει. Σύμφωνα με την εταιρεία, συνεχίζουν να εξετάζουν την αξία της χρηστικότητας/λειτουργικότητας σε σχέση με την κατανάλωση ενέργειας.
  • Ποια OnePlus 6T features έρχονται σε παλαιότερα smartphones;  Συγκεκριμένα camera features όπως τα Nightscape, Studio Lighting εξαρτώνται από το hardware της συσκευής και δεν θα είναι διαθέσιμα σε παλαιότερα μοντέλα, αλλά σαφείς βελτιώσεις στο λογισμικό, όπως τα Gestures 2.0 και το smart boost θα έρθουν στα OnePlus 5 και OnePlus 5T.
  • Για ποιον λόγο το OnePlus 6T δεν φέρει IP rating; Ο κάθε χρήστης δεν πέρνει το smartphone του μαζί για κολύμπι. Έχουν δοκιμάσει τα smartphones τους και τα έχουν δημιουργήσει με τέτοιο τρόπο ώστε να παρουσιάζουν αντοχή σε σταγόνες βροχής για παράδειγμα, δηλαδή σε καθημερινές συνθήκες. Για πιστοποιήσεις IP, κάθε εξάρτημα πρέπει να περάσει από εξατληντικές δοκιμασίες που αυξάνουν το κόστος, περίπου 30 δολάρια ανά συσκευή.

Πολύ περισσότερα μπορείτε να διαβάσετε σε αυτόν τον σύνδεσμο.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

Προηγούμενο άρθροBackBlaze: Οι σκληροί δίσκοι με τις περισσότερες αστοχίες το τρίτο τρίμηνο του 2018
Επόμενο άρθροMeizu 16th Hands on Review: Η Meizu επανέρχεται δυναμικά
valadis.k
Editor in Chief @ techmaniacs.gr με μεγάλη αγάπη για αυτό που κάνει, ο οποίος απασχολείται με θέματα που ενδιαφέρουν το μεγαλύτερο μέρος του κοινού, με people-first content. Γνωρίζει τα πάντα από τεχνολογία και έχει μεγάλη εμπειρία στις συγκρίσεις των πακέτων καρτοκινητής, όσον αφορά τους τηλεπικοινωνιακούς παρόχους. Μελετά ενδελεχώς ανακοινώσεις νέων τραπεζικών προιόντων και ενημερώνει τους αναγνώστες του για θέματα ηλεκτρονικής τραπεζικής. Αγαπά να κατευθύνει τους αναγνώστες του σε σωστά πακέτα που αφορούν το ηλεκτρικό ρεύμα και τους παρόχους ηλεκτρικού ρεύματος στην Ελλάδα. Στον ελεύθερό του χρόνο, μελετά πακέτα καρτοκινητής, ή όρους συμβολαίων ηλεκτρικού ρεύματος, ή προσπαθεί να βρει μια νέα ενδιαφέρουσα υπηρεσία να την παρουσιάσει στο κοινό του.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.