Η OnePlus είναι μία από τις εταιρείες που έχουν διατηρήσει στο dev menu την επιλογή της αναγκαστικής εφαρμογής του dark mode σε όλα τα apps. Επιπλέον, στα OnePlus 7 και την Android 10-based έκδοση του OxygenOS η εταιρεία προσφέρει ένα από τα καλύτερα system-wide dark modes.

Ωστόσο, σύμφωνα με πρόσφατα ευρήματα του XDA Developers, η OnePlus αλλάζει τον τρόπο εφαρμογής του dark mode και στο μέλλον το OxygenOS θα αναγκάζει ακόμη και apps που δεν υποστηρίζουν τη λειτουργία να αποκτούν μαύρο ή σκούρο περιβάλλον.

Συγκεκριμένα, φαίνεται ότι πλέον θα υπάρχει μία επιλογή που ονομάζεται “Enable dark tone in more apps” – προς το παρόν; – και θα επιτρέπει στους κατόχους OnePlus smartphones που τρέχουν Android 10-based OxygenOS να επιλέγουν σε ποιες εφαρμογές θα εφαρμόζεται το dark mode.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι μέχρι πρόσφατα – και όπως σημειώνει το XDA – κάτι τέτοιο ήταν δυνατό μόνο με εφαρμογές που απαιτούν root, όπως το DarQ.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. To realme (x20 pro) μου το υποστηρίζει απο την αρχή (color os) χωρίς κάποιο ιδιαίτερο “πείραγμα” ή ρύθμιση … απλά ενεργοποίηση κ μετά επιλογή εφαρμογών (ανάλογα που θέλει ο χρήστης να εφαρμόζεται).
    Καλή κίνηση κ απο την Oneplus

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.