Η OnePlus βρίσκεται στην MWC 2023 και παρουσίασε μια νέα concept συσκευή, αλλά αυτό δεν ήταν το μόνο περιεχόμενο των δηλώσεων της εταιρείας. Μετά από χρόνια που κυκλοφορούν φήμες και διάφορες αναφορές, η OnePlus επιβεβαίωσε τελικά ότι θα λανσάρει ένα foldable smartphone, αργότερα μέσα στο έτος.

Η κινέζικη εταιρεία μοιράστηκε πολύ λίγες λεπτομέρειες σχετικά με το επερχόμενο πτυσσόμενο τηλέφωνό. Πρώτον, δήλωσε ότι το τηλέφωνο θα κυκλοφορήσει το δεύτερο εξάμηνο του τρέχοντος έτους. Με βάση προηγούμενες δηλώσεις, περιμένουμε να κάνει ένα σημαντικό event το τρίτο τρίμηνο του έτους.

Όσον αφορά τις προδιαγραφές, η OnePlus λέει ότι το πρώτο της foldable smartphone θα προσφέρει “γρήγορη και ομαλή εμπειρία με την υπογραφή της OnePlus”. Επιπλέον, δήλωσε ότι θα είναι ένα flagship smartphone, οπότε μπορούμε να περιμένουμε Snapdragon 8 Gen 2 ή 8+ Gen 2, 2K οθόνη, και τα λοιπά.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.