Η OnePlus αποκάλυψε ένα επίσημο πρόγραμμα ενημερώσεων λογισμικού και υπάρχει μια ευχάριστη έκπληξη – το OnePlus 3 και το 3T δεν μένουν πίσω. Το πρόγραμμα αποτελείται από δύο μέρη, από της αναβαθμίσεις λειτουργικού και τις ενημερώσεις ασφάλειας.

Για δύο χρόνια μετά την κυκλοφορία τους, τα τηλέφωνα της OnePlus θα αποκτούς νέες εκδόσεις του Android, νέα χαρακτηριστικά και διμηνιαίες ενημερώσεις ασφαλείας. Μετά από αυτό, υπάρχει ένα επιπλέον έτος ενημερώσεων ασφαλείας. Αυτό το πρόγραμμα ισχύει για το OnePlus 3 και όλα τα τηλέφωνα που ξεκίνησαν μετά από αυτό.

Μιλώντας για τα OnePlus 3 και 3T, θα λάβουν την τελική open beta έκδοση τους αργότερα αυτή την εβδομάδα και με αυτό το πρόγραμμα θα κλείσει. Οι δοκιμαστές beta θα πάνε σε μια σταθερή έκδοση στις αρχές Ιουλίου. Αυτό όμως δεν είναι το τέλος.

Τα OnePlus 3 και 3T θα συνεχίσουν να παίρνουν κανονικές ενημερώσεις OTA μέχρι τον Νοέμβριο του 2018. Αυτό είναι δύο χρόνια μετά την κυκλοφορία τους, που σημαίνει ότι παίρνουν μερικούς μήνες επιπλέον. Μετά από αυτό τα δύο τηλέφωνα θα πάνε σε ενημερώσεις ασφαλείας για ένα χρόνο.

Αυτή είναι μια σπουδαία κίνηση από την OnePlus – όχι μόνο για τη διάρκεια της υποστήριξης, αλλά για το γεγονός ότι υπάρχει ένα επίσημο πρόγραμμα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.