Σήμερα, η OnePlus κάνει κάτι που δεν έχει ξανασυμβεί στο παρελθόν. Αποκαλύπτει πρώτα στην επίσημη κοινότητα των forums υποστήριξης, το design του OnePlus 7T. Από την αρχή, το design ήταν μια από τις βασικές αρχές της, μέρος της φιλοσοφίας Never Settle. Όταν το OnePlus One είχε κάνει το επίσημο ντεμπούτο του πίσω στο 2014, ίσως θα θυμάστε πως είχε μιλήσει ελάχιστα για τα specs και τις επιδόσεις, με το event να εστιάζει αποκλειστικά στο design και την εμπειρία. Σύμφωνα με την OnePlus, εκείνες τις εποχές, το design ήταν κάτι δευτερεύον παρά κύριος στόχος των κατασκευαστών και σύμφωνα με την ίδια, η OnePlus το άλλαξε κάτι τέτοιο.

Το εξαιρετικό design κατά την OnePlus δεν είναι μόνο τα μικρά πράγματα που βλέπεις, αλλά και τα πράγματα που δεν θα εντοπίσεις. Είναι να βρίσκονται όλα στη σωστή τους θέση, δημιουργώντας μια γρήγορη, smooth και κορυφαία εμπειρία. Για παράδειγμα, η αίσθηση που αφήνει ένα τηλέφωνο στο χέρι όταν το σηκώνεις. Είναι από αυτά τα μικρά πράγματα που ο περισσότερος κόσμος δεν τα σκέφτεται. Αλλά είναι κάτι που η OnePlus το προσέχει και θέλει να το βελτιώσει, γιατί όταν γίνεται σωστά, η εμπειρία του χρήστη αναβαθμίζεται.

 

Όταν ο χρήστης κοιτάζει το πίσω μέρος του smartphone, η κάμερα είναι ίσως το πρώτο πράγμα που προσελκύει την προσοχή. Είναι ένα ιδιαίτερα σημαντικό κομμάτι του design κατά την OnePlus. Αναζητώντας την τέλεια συμμετρία από κάθε πλευρά, το κυκλικό camera module αμέσως αναδύθηκε σαν επιλογή. Οι κυκλικές άκρες παράγουν μια όμορφη αντίθεση με τις ευθείες πλευρές του smartphone και μετά από την επεξεργασία 50 διαφορετικών εκδόσεων, θεωρούν ότι επινόησαν κάτι μοναδικό για τον χρήστη. Ας ελπίσουμε και εσείς οι ίδιοι να έχετε την ίδια άποψη.

 

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.