Η OnePlus διεξήγαγε ένα event στη Νέα Υόρκη πρόσφατα, ένα meetup στην ουσία με στόχο να αφουγκραστεί τις σκέψεις των fans και τις ιδέες ως προς το πως η εταιρεία μπορεί να βελτιώσει τα τρέχοντα και τα επερχόμενα OnePlus smartphones. Το συγκεκριμένο, εστίασε στην ποιότητα λήψης video και πως αυτή θα μπορούσε να βελτιωθεί.

Σύμφωνα με τις ανακοινώσεις, η πρώτη προτεραιότητα είναι να γίνει το exposure, το χρώμα και ισορροπία λευκού ομοιογενής μεταξύ των τριών καμερών (κύρια, ultra wide και tele). Κάτι τέτοιο θα επιτρέψει μελλοντικές αλλαγές, όπως υποστήριξη 4K video σε όλες τις τρεις κάμερες, όπως και την γρήγορη εναλλαγή μεταξύ αυτών κατά τη διάρκεια της εγγραφής. Επίσης, η εγγραφή με τις δυο κάμερες ταυτόχρονα (wide + ultra wide ή οπίσθιες και μπροστινές)

Ορισμένες από αυτές τις αλλαγές έρχονται σύντομα μέσω software update, άλλες δεν είναι εφικτό στο τρέχoν hardware. Ορισμένα camera modules δεν μπορούν να προβούν σε εγγραφή 4K. Εκτός από το balancing των automatic settings μεταξύ των τριών καμερών, θα πρέπει να αναμένεις αναβαθμίσεις για το skin tone ενώ στον ενσωματωμένο video editor του Gallery app και ένα color grading tool.

Όσον αφορά τις συσκευές που έρχονται από το 2020, η OnePlus εργάζεται στο να φέρει, πιο γρήγορο κλείστρο, βελτιώσεις στο autofocus, ενώ χαρακτηριστικά όπως  Super stabilization σε 4K, zoom-in time-laps, Night mode για το video και αύξηση του ορίου εγγραφής 4Κ, επίσης ερευνώνται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.