Η OnePlus σήμερα προβαίνει στην ανακοίνωση πολλών χαρακτηριστικών της επερχόμενης οικογένειας συσκευών OnePlus 8. Πιο συγκεκριμένα, ο CEO της εταιρείας Pete Lau επανέλαβε την προσήλωση της εταιρείας στην γρήγορη και ομαλή εμπειρία που θα προσφέρουν οι συσκευές. Κάτι τέτοιο αποτελούσε και αποτελεί το πρωταρχικό τους μέλημα, από τότε που η OnePlus δραστηριοποιείται στο χώρο των smartphones.

Σε μια προσπάθεια να προωθήσει προς τα εμπρός τη στρατηγική αυτή, τα OnePlus 8 θα περιλαμβάνουν οθόνη 120Hz αν και οι πληροφορίες θέλουν την εν λόγω τεχνολογία οθόνης να περιορίζεται στο Pro μοντέλο. Εκτός από την ολοκαίνουργια τεχνολογία οθόνης, το OnePlus 8 Pro θα αποτελεί και την πιο γρήγορη συσκευή της εταιρείας μέχρι σήμερα. Θα εξοπλιστεί με τον Snapdragon 865, με τον εν λόγω επεξεργαστή να προσφέρει 25% καλύτερες επιδόσεις CPU σε σύγκριση με τον Snapdragon 855 που συναντάμε στο OnePlus 7 και 7T. Παράλληλα, η GPU του υπόσχεται κατά 25% πιο γρήγορους χρόνους rendering καθώς και 25% μείωση της κατανάλωσης ενέργειας. Η OnePlus δεν έχασε την ευκαιρία να αναφέρει και το γεγονός, ότι η εγγραφή video απαιτεί κατά 16% λιγότερη ενέργεια, ενώ οι επιδόσεις  video noise pixel processing έχουν αυξηθεί κατά 40%.

Για να εκμεταλλευθεί όλες αυτές τις πρόσθετες επιδόσεις που υπόσχεται ο επεξεργαστής της Qualcomm, η OnePlus επισημαίνει ότι έχει επιλέξει τα πιο γρήγορα  LPDDR5 RAM chips για τα smartphones της. Αυτά καταναλώνουν 45% λιγότερη ενέργεια σε σχέση με την τεχνολογία προηγούμενης γενιάς, αλλά μπορεί να μεταφέρει ως και 51.2GB δεδομένα ανά δευτερόλεπτο, που είναι άκρως εντυπωσιακό.

Τέλος, ο χρήστης στο εσωτερικό των συσκευών, θα συναντήσει την τεχνολογία UFS 3.0, που ανεβάζει τις ταχύτητες ανάγνωσης και εγγραφής στα 1700 MB/s. Κάτι τέτοιο θα κάνει το editing των videos και των φωτογραφιών σημαντικά πιο γρήγορα, ενώ και οι εφαρμογές θα ανοίγουν πιο γρήγορα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.