Για κάποιον λόγο, αν κανείς επισκεφθεί τη σελίδα της Nova στο nova.gr, θα διαπιστώσει την απουσία προγραμμάτων με απεριόριστη τηλεφωνία σε κινητά, μια υπηρεσία που ήταν ο μοναδικός πάροχος (εκτός της Wind) που διέθετε ένα τέτοιο πακέτο.

Όπως βλέπουμε λοιπόν, στο ανανεωμένο site της Nova, απουσιάζει ηχηρά πακέτο τηλεφωνίας με απεριόριστη τηλεφωνία προς κινητά. Σε κάθε περίπτωση, θα πρέπει να διατηρήσουμε μια επιφύλαξη, καθώς απουσιάζουν και τα adsl πακέτα. Άραγε αυτό σημαίνει ότι θα δίνει μόνο VDSL; Το Fiber 50 και 100 που αναφέρει για να μην μπερδεύεσαι, αναφέρεται σε VDSL και όχι σε οπτική ίνα.

Τα πακέτα που έχουν ανέβει αυτή τη στιγμή στη σελίδα τους δίνουν 120 λεπτά προς κινητά μόνο. Ας ελπίσουμε ότι θα δούμε και άλλα πακέτα με περισσότερα λεπτά ομιλίας.

ACS: Σημαίνει κάκιστη εξυπηρέτηση

8 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Εχθές μιλούσα με την νόβα, για πακέτο κλήσεις προς κινητά με κόστος μόνο 3 ευρώ,και ταχύτητα 100αρα,δεν μου είπαν τίποτα, για κατάργηση

  2. Χθες έγινε σύνδεση Nova internet 24 στο, καί απεριόριστα σταθερά και κινητά. Ότι θέλουν γράφουν….

  3. Καλησπέρα παιδιά. Σκέφτομαι να φύγω από την cosmote και να πάω στη Nova (ίντερνετ 100αρα ταχύτητα, σταθερή τηλεφωνία απεριόριστα σταθερά και 2 ώρες προς κινητά και τηλεόραση full pack, με 43 ευρώ).
    Προβληματίζομαι για την ταχύτητα του ίντερνετ. Αν μπορεί κάποιος να γράψει την γνώμη του. Ευχαριστώ πολύ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.