Η Nova ανακοινώνει ότι μέχρι σήμερα 110.000 οικογένειες, που δεν ήταν προηγουμένως συνδρομητές της Nova, αγκάλιασαν με ενθουσιασμό την ευκαιρία να απολαύσουν δωρεάν το εξαιρετικό περιεχόμενο της EON μέχρι τις 10 Ιανουαρίου!

Η ευρεία αυτή αποδοχή από αποτελεί έμπρακτη απόδειξη του πλούσιου και ποιοτικού περιεχομένου που παρέχει η πλατφόρμα EON της Nova:

 Συναρπαστικό αθλητικό θέαμα: Απολαύστε κορυφαίες διοργανώσεις, όπως Super League, EuroLeague, Premier League, LaLiga, Bundesliga και Ligue1.
 Γιορτινές ταινίες: Βυθιστείτε στο πνεύμα των γιορτών με το κανάλι Novachristmas, που προσφέρει καθημερινά τρεις χριστουγεννιάτικες ταινίες.
 Μοναδικές πρεμιέρες: Απολαύστε πολυάριθμες πρεμιέρες ταινιών και εξερευνήστε την ευρεία βιβλιοθήκη της EON με περισσότερες από 4.000 ταινίες και επεισόδια
σειρών.
 Μαγικός κόσμος για παιδιά: Ψυχαγωγείστε τα παιδιά σας με ασφάλεια με 8 ειδικά κανάλια EON Kids.
 Πλούσιο εκπαιδευτικό περιεχόμενο: Ανακαλύψτε κορυφαίο θεματικό περιεχόμενο μέσα από 12 κανάλια ντοκιμαντέρ!

Είναι επίσημο! Πάρε εδώ τον εντελώς δωρεάν μήνα της Nova EON για ΟΛΟΥΣ

Αυτή η μοναδική προσφορά θα είναι διαθέσιμη μέχρι τις 10 Ιανουαρίου! Για να γίνετε μέλος απλά επισκεφθείτε το eon.nova.gr, λάβετε τον προσωπικό σας κωδικό και απολαύστε συναρπαστικούς ζωντανούς αγώνες, ταινίες και παιδικά κανάλια στην EON – όλα εντελώς δωρεάν. Η Nova επαναπροσδιορίζει το πνεύμα των Χριστουγέννων, προσφέροντας την εμπειρία της EON και σε 110.000 μη υφιστάμενους συνδρομητές.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.